Titlurile zilei

Supărat din cale afară, un tânăr din Iași s-a jurat că umple internetul de filme deocheate cu fosta sa iubită. Ce a făcut tânăra când a aflat ce o așteaptă?

Publicat: 07 ian. 2023
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Supărat din cale afară un tânăr din Iași s-a jurat că umple internetul de filme deocheate cu fosta sa iubită. Ce a făcut tânăra când a aflat ce o așteaptă
Un tânăr în vârstă de 19 ani a ajuns în spatele gratiilor după ce s-a gândit să-și șantajeze iubita cu poze deocheate, asta după ce tânăra ar fi refuzat să mai continue relația cu el 

Un tânăr de 19 ani a ajuns după gratii după ce s-a gândit că prin șantaj ar putea să se împace cu iubita lui. I-a spus fetei că va pune filmări cu aceasta, în ipostaze intime, pe rețelele de socializare, însă totul s-a terminat când poliția a intrat pe fir

Un tânăr de 19 ani din județul Iași a ajuns să fie arestat după ce și-a șantajat fosta iubită. Iulian Marghiol i-a spus fostei sale iubite că ar vrea să se împace cu aceasta. Fata l-ar fi refuzat, iar Marghiol a încercat să o impresioneze pe fosta sa iubită. Nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus fetei că va pune imagini compromițătoare cu ea pe rețelele de socializare. Tânăra nu a cedat, iar pe fir au intrat polițiștii. L-au audiat pe bărbat, iar mai apoi l-au reținut pentru 24 de ore.

 Amenințările pe care le-a transmis l-au băgat după gratii

Amenințările pe care i le-a transmis fostei sale iubite l-au băgat în spatele gratiilor. Polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au depistat, condus la audieri și reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că acesta și-ar fi amenințat fosta iubită că va face publice filmări compromițătoare, dacă nu se vor împăca.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul din comuna Erbiceni a fost reținut de polițiști la data de 4 ianuarie și introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

A fost arestat pentru 30 de zile pentru șantaj

Pe data de 5 ianuarie, bărbatul a fost prezentat de către polițiști în fața judecătorilor, iar cei din urmă au decis ca Iulian Marghiol să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Un caz de-a dreptul incredibil a avut loc în urmă cu ceva timp la Iași. Atunci, un individ și-a șantajat sora minoră cu poze deocheate. Ieșeanul i-a cerut fetei suma de 1.300 de euro pentru a nu face publice imaginile compromițătoare, însă a venit „nota de plată” pentru individ.

Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Gabriel Matei Agafiței la 2 ani și o lună de închisoare cu suspendare, pentru acces ilegal la un sistem informatic și violarea secretului corespondenței. În plus, magistrații l-au obligat pe ieșean la plata către victimă a sumei de 5.000 de lei, daune morale.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Iulian Marghiol, tânărul care a vrut să pună pe internet filme deocheate cu fost sa iubită.

Comentarii
  • Marghioala nu poate să fie singură, ea are nevoie de un echivalent masculin, pentru echilibru. S-a inventat Marghiolul, cu ale sale… marghiolisme.

  • Adică el este un imbecil, de acord . Dinmoment ce a amenințat-o că va pune pozele…. Dar ea cum este din moment ce el are acele poze cu ea ?

  • Buhaiul Chelaru … mare ordinar ! Era bine cand o purtai la brat pe Adina… acum te-ai intors la nevasta cu coada intre picioare… vezi daca nu au fost destul de bun ? Sunt altii mai buni, stai deoparte si lasa ciuda !

  • Adina a fost abandonata de sot si tot el a fost cel si-a luat copilul, pe Alexandru, in Germania. A ramas singurica doamna si nu are consolare? A facut finantele de rusine, o femeie “usoara” dupa cum o numea chiar fostul ei sot…

  • Adina stii pre bine ca acest Chelaru te-a folosit cum a vrut. El niciodata nu a plecat de acasa. Tu te lăudai prin birou ca mergeai cu el de Sarbatori acasa la parintii tai etc. Tu de fapt mergeai cu microbusul la ora 14…

  • &Curiosul, nu ai material de l a b ă? Sau nu primesti pisda de la Adina Neacsu din finante si cauti filme cu ea pe internet? Mai sapă, sunt acolo…

  • Cand o purta la brat nu stia ce-i poate capul… a fost parasita atit de sot cat si de copil… o femeie super usoara, o cwrva asta a fost de cand a plecat de acasa din Radauti si asta este si aici in Iasi. Toti colegii o arata cu degetul!!!

Adauga un comentariu