Diete si regimuri

 Suplimente alimentare pentru sportivi vegani 

Publicat: 30 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
 Suplimente alimentare pentru sportivi vegani 

Veganismul este un stil de viață care a câștigat foarte mulți adepți în ultima vreme, la nivel mondial. A fi vegan înseamnă a refuza să consumi produse de origine animală pentru a te hrăni, a te îmbrăca sau în orice alt scop. 

Dacă ai decis să devii vegan și vrei să fi sănătos și să ai alimentație echilibrată, trebuie să incluzi în dieta ta alimente bogate în calciu, iod, vitamina B12 și vitamina D, pentru a preveni eventualele carențe în alimentație. Poți apela de asemenea la suplimente alimentare de calitate care să ofere organismului toate substanțele nutritive de care are nevoie. 

Weider a pregătit o bogată selecție de suplimente nutritive care vă pot ajuta să obțineți performanțele dorite la sală, să fiți puternici și în formă. Suplimentele vegane marca Weider reprezintă o modalitate sigură și la îndemână de a vă procura substanțele necesare în perioadele de efort fizic intens. 

Iată doar câteva produse Weider care pot fi integrate în meniurile sportivilor vegani: 

Noile sosuri Weider 0% reprezintă o nouă alternativă perfectă la sosurile tradiționale, deoarece nu au zahăr, nici grăsimi deci practic nu conțin calorii. Disponibile în patru arome: ketchup, curry, barbeque și Caesar, sosurile Weider pot fi solosite pentru a condimenta o mulțime de mâncăruri și pentru a încerca diverse rețete. Datorită compoziției acestor sosuri, puteți continua să vă bucurați de alimente sănătoase, în fiecare zi, fără a sacrifica plăcerea gustului.  Cu sosurile Weider, mâncarea are mai puține calorii, dar este plină de savoare!

Vegan BCAA  este un produs destinat veganilor, ce oferă o modalitate simplă de a suplimenta cantitatea de aminoacizi cu ramificație de calitate provenind dintr-o sursă vegetală. O doză de BCAA vegan conține 4,3 g leucină, 2,2 g izoleucină și 2,2 g valină; produsul nu conține carbohidrați, grăsimi și zahăr și este potrivit pentru sportivi sau pentru persoane cu un stil de viață activ. Vegan BCAA are un gust excelent si “hrănește” musculatura înainte, în timpul și după antrenamente.

Vegan Protein este un produs pe bază de izolat proteic din mazăre, izolat proteic din orez, tărâţe din ovăz, Quinoa, Amaranth, hrişcă și mei, îndulcit cu extract de ştevie. Acest produs este recomandat tuturor celor care au nevoie de un supliment de proteine, precum sportivii, oameni în vârstă și persoanele care depun efort fizic intens. VEGAN PROTEIN este ideal pentru cei care doresc să consume un shake proteic vegetal, curat, sigur și natural, fără lactoză, fără gluten și fără colesterol. 

Descoperiți toate suplimentele Weider destinate veganilor și alegeți produsele dvs preferate: batoanele proteice vegane, Vegan Dieta Meals, crema de ciocolată cu conținut scăzut de zaharuri, Vegan BCAA, pachetele vegane și  multe altele. 

Fit4Pro – 

Ofera-ti un boost de energie cu ajutorul suplimentelor pe baza de cafeina

 https://www.fit4pro.ro/magazin-proteine/pre-workout/caffeine-kick-olimp

https://www.fit4pro.ro/magazin-proteine/pre-workout/olimp-amok

https://www.fit4pro.ro/magazin-proteine/pre-workout/olimp-knockout-2-0

Produsele Victory Endurance sprijina performanta 

Adauga un comentariu