Cancan ultimă oră

Surpriză! Cum o cheamă, de fapt, pe Anamaria Prodan în buletin

Publicat: 16 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Surpriză Cum o cheamă de fapt pe Anamaria Prodan în buletin
Astăzi ar fi trebuit ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să se întâlnească la tribunal în primul termen al procesului de divorț, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat

În ultima vreme, numele Anamaria Prodan a fost pe buzele tuturor, mai ales de când Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț.

Încă, în ciuda faptului că se discută mereu despre ea, puțină lume știe, de fapt, care este numele real al impresarei. Anamaria este cunoscută ca „Prodan”, după numele mamei sale – regretata cântăreață Ionela Prodan, dar vedeta spune că acest nume nu s-a regăsit niciodată în buletinul ei. În schimb, ea a avut, până în prezent, trei nume în cartea de identitate.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria.

Anamaria Prodan își mai dorește un copil

În ciuda faptului că are două fete dintr-o căsnicie anterioară și un băiat cu antrenorul Craiovei, Anamaria Prodan se gândește serios să înfieze un copil. Familia este cea mai mare bogăție pentru impresară:

”Aş mai vrea să fac un copil, dar nu mai pot. Aş fi vrut… Probabil o să înfiez unul. E cel mai frumos lucru pe care îl poate face cineva pentru un copil. Orice bărbat mai pleacă, dar atunci când găseşti un bărbat adevărat… acesta îşi face mai întâi familia fericită.

Un bărbat care pleacă la primă adiere de vânt e un bărbat slab, care nu merită. Sunt curtată pentru că bărbatul e un cuceritor prin natură. Eu sunt o femeie, dar gândesc că un bărbat. Ştiu că dacă m-aş fi culcat cu cineva din fotbal nu aş mai fi fost cine sunt azi”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu