Cancan

Surpriză de proporții. Cu ce bărbat celebru s-a afișat Maria Constantin pe litoral

Publicat: 10 iul. 2020

Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit cu câteva zile înainte de debutul pandemiei în România. Soarele, însă, pare să fi răsărit și pe strada ei. Recent, artista a fost surprinsă în compania unui bărbat pe litoral.

A trecut prin două căsătorii eșuate, iar relația cu Dacian Varga s-a încheiat fulgerător. Totuși, Maria Constantin a reușit să treacă peste despărțire și s-a concentrat, în ultima perioadă, pe proiecte muzicale.

Recent, artista a dat o fugă pe litoralul românesc pentru a filma videoclipul unei noi piese. Maria Constantin nu a fost, însă, singură ci împreună cu colegul ei de scenă. Așa că fanii au intrat la bănuieli.

Se înfiripă o nouă idilă între cântăreață și Andrei Drăguț? Nu de alta, dar cei doi par să se simtă foarte bine împreună. Iar… zâmbetele largi ridică multe semne de întrebare.

Maria Constantin vrea să devină din nou mamă

Maria Constantin a cântat în „Ansamblul Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acestuia. Tot aici, aceasta l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a căsătorit în anul 2007, având împreună și un copil, pe Codrin Tapota.

Cei doi au divorțat, iar apoi Maria s-a căsătorit cu Marcel Toader. Cei doi nu au avut niciun copil împreună. Însă… artista se gândește serios să devină din nou mamă.

„Da, de ce nu? Îmi plac foate mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos”, a spus Maria Constantin în cadrul unei emisiuni TV.

Adauga un comentariu