Cancan

Surpriză la Antena 1. Cine pleacă din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani 

Publicat: 14 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Surpriză la Antena 1. Cine pleacă din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani 
Catalin Oprisan paraseste emiusiunea "Neatza cu Razvan si Dani"

Plecare importantă de la Antena 1. Una dintre vedetele postului de televiziune a renunțat la matinal și va modera de acum înainte o altă emisiune. Mutarea majoră din trustul Intact îl privește pe Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai vechi jurnaliști români, cu o carieră de peste 30 de ani. Vedeta de la Antena 1 renunță la emisiunea Neatza în favoarea unui show la radio.

Cine pleacă din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Potrivit paginademedia.ro, gazetarul va fi matinal la Kiss FM alături de un om de radio foarte experimentat pe numele său Ciprian Dinu. Cei doi vor face echipă după ce postul de radio a renunţat la formula cu Andrei Ciobanu, Ionuţ Rusu şi Ana Moga.

Noul prezentator este foarte încântat de proiect, dar și de locația unde va lucra de acum înainte. Mai exact, Cătălin Oprișan va face naveta între Drumul Taberei și Timpuri Noi, unde este sediul postului de radio.

„Cu trezitul nu va fi o problemă. Oricum de zece ani, asta fac: trezirea la 5.20, de cele mai multe ori înaintea alarmei. Ceea ce contează este că încep în Timpuri Noi (sediul Kiss FM, nota redacţiei)”, a declarat vedeta de la Antena 1, arată sursa menționată mai sus.

Cine este Cătălin Oprișan, noua vedetă Kiss KM

Cătălin Oprișan, noua vedetă a postului de radio Kiss FM, are o vechime în presa românească de peste 30 de ani. De asemenea, este unul din cei mai renumiți jurnaliști, prezentatori, realizatori de emisiuni și bloggeri.

A debutat la revista “Salut” și de-a lungul anilor a realizat mai multe emisiuni pentru GSP TV. Totodată, vedeta de la Antena 1 a făcut parte și din cadrul unor emisiuni difuzate la B1 TV, Dolce Sport și Prima TV.

Ulterior, și-a îndreptat atenția către jurnalismul de sport, trecând prin redacțiile de la Gazeta Sporturilor, Prima TV, Telesport, GSPTV, Realitatea TV, B1 și Jurnalul Naţional. În 2012 a semnat cu producătorii de la Neatza cu Răzvan și Dani.

De câteva luni Cătălin Oprișan desfășoară și un podcast intitulat Vreau să știu, unde a avut invitate numai personalități de seamă, printre care se numără: Irina Baianț, Șerban Drăgușanu, Silviu Petcu sau Nicolai Tand.

Ce s-a întâmplat cu Vlăduț, după ce a fost dat afară de la Neatza cu Răzvan și Dani!

Vlăduț a fost înlocuit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani cu Chef Nicolai Tand, iar acum lucrează în bucătăria unui restaurant de fițe din București! Îndrăgitul personaj de la Antena 1 și-a găsit repede de muncă și se pare că Dani Oțil i-a întins o mână de ajutor.

Vlăduț a ieșit ușor din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, iar aparițiile sale au fost tot mai rare începând cu anul 2020, atunci când în echipa a intrat și chef Nicolai Tand. Potrivit click.ro, producătorii doreau o atitudine mai fresh și un bucătar cu mai multă energie. Chef Nicolai Tand a răspuns cerințelor, iar prezența sa în cadrul emisiunii a devenit tot mai frecventă pe măsură ce Vlăduț a trecut în plan secund.

Adauga un comentariu