Stiri si curiozitati

Surpriza uriasa in showbiz-ul romanesc. Bruneta este insarcinata in 8 luni si nimeni nu a stiut! A aparut cu burtica de gravida, pe o plaja din Mamaia

Publicat: 24 iul. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Surpriza uriasa in showbiz-ul romanesc. Bruneta este insarcinata in 8 luni si nimeni nu a stiut A aparut cu burtica de gravida pe o plaja din Mamaia
3

Remus Truica se pregateste sa devina tatic pentru a patra oara. Omul de afaceri si iubita lui, Diana Citu, asteapta cel de-al doilea copil, omul de afaceri avand inca doua fetite gemene din fosta casnicie.

Bruneta este gravida in aproximativ opt luni, mai are foarte putin si va aduce pe lume un bebelus. Potrivit stirilekanald.ro, cei doi au fost, weekendul trecut la mare, iar Diana (32 ani) si-a expus burtica de gravida la o plaja de fite din Mamaia. Remus Truica mai are un copil cu Diana Citu, nascut in 2016.

Remus Truica s-a iubit cu Patricia Kaas

Este deja celebra relatia pe care Remus Truica a avut-o cu vedeta internationala Patricia Kaas, inca din 2011, pe cand era insurat.

„Eu nu vad decat genele lui lungi, pielea lui mata si zambetul seducator. Face bine dragoste. … Odata cu venirea toamnei, iata si sfarsitul povestii mele de iubire. Am fost pacalita. Ramane cu sotia lui. Nu mai scrie. Nu mai suna. Ce idioata am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul sa traiesc, sa visez, sa ma insel. Sunt deceptionata, dar am trait un vartej ciudat”, a scris artista in cartea care spera sa ii foloseasca drept terapie. 

Dupa ce a aflat de infidelitatea sotului, Irina Truica a hotarat sa se intalneasca cu Patricia Kaas.

„Am fost sa ma vad cu Patricia Kaas, care mi-a confirmat ca despre sotul meu este vorba in carte. Mai mult, ea mi-a povestit amanunte picante din relatia clandestina pe care a avut-o cu sotul meu”, a declarat la acea vreme fosta sotie a miliardarului.

Adauga un comentariu