Eveniment-Social

Sute de copii se bucură de o vacanță de vis datorită părintelui Dan Damaschin. Astăzi pleacă cea de-a noua serie: „Vara nu s-a terminat, iar noi mai avem mulți copilași de dus la Marea Vieții” – FOTO

Publicat: 14 aug. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Sute de copii se bucură de o vacanță de vis datorită părintelui Dan Damaschin. Astăzi pleacă cea de-a noua serie Vara nu s-a terminat iar noi mai avem mulți copilași de dus la Marea Vieții - FOTO
Sute de copii se bucură de o vacanță de vis datorită părintelui Dan Damaschin

În dimineața de luni, 14 august 2023, se întoarce cea de-a opta serie din tabăra Marea Vieții. Tot în aceeași zi pleacă spre vacanță alți aproximativ 100 de copilași datorită părintelui Dan Damaschin, care îndeplinește visurile a sute de suflete

Până în prezent, numărul de copilași ce s-au bucurat de o vacanță de vis a trecut de 900, însă vara nu s-a terminat, iar părintele mai are de dus câteva sute de suflete nevoiașe în tabără.

Vara aceasta, 1.650 de copii orfani beneficiază de o vacanță de vis la mare

o poză din tabăra Marea Vieții
Vara aceasta 1650 de copii orfani beneficiază de o vacanță de vis la mare

În această dimineață (n.r. – 14 august) se întoarce cea de-a opta serie de copilași din tabăra Marea Vieții, organizată de părintele Dan Damaschin. În aceeași zi pleacă o altă serie, cu aproximativ 100 de copilași

Obiectivul părintelui este de a duce, vara aceasta, 1.650 de copilași orfani în șapte zile de vis la mare. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără donațiile din partea oamenilor cu suflet mare.

„Vara aceasta, 1.650 de îngerași, orfani de unul sau de ambii părinți ori sărmani, beneficiază, prin intermediul oamenilor cu mult suflet, de o vacanță cum nici n-ar fi visat vreodată, la malul Mării Negre. Timp de 7 zile, micile noastre genii se bucură de o vacanță pe cinste, cu mâncărică pe săturate, cât să ajungă pentru o mare de burtici flămânde, cu jucării pentru nisip, medicația necesară, în caz de urgențe, creme de protecție solară și tot ce au nevoie pentru o tabără mult visată”, spune părintele Dan Damaschin.

Părintele Dan Damaschin: „I-am avut alături de noi și pe cei 35 de copilași excepționali ai asociației Pro Ruralis”

o poză din tabăra Marea Vieții
Din seria de copiii aflați sub ocrotirea „Sfântului Laurențiu”, este o serie cu totul și cu totul excepțională deoarece au fost prezenți și 35 de copilași excepționali ai asociației Pro Ruralis

Copiii aflați sub ocrotirea Sfântului Laurențiu reprezintă o serie cu totul și cu totul excepțională, deoarece au fost prezenți și 35 de copilași excepționali ai asociației Pro Ruralis.

„Seria de copilași aflați sub ocrotirea Sfântului Laurențiu este o serie cu totul și cu totul excepțională, căci i-am avut alături de noi și pe cei 35 de copilași excepționali ai asociației Pro Ruralis. Copii tare cuminți și muncitori, cu rezultate deosebite la învățătură, iar cum noi apreciem efortul fiecăruia, nu puteam să-i lăsam nerăsplătiți”, mai spune părintele Dan Damaschin.

Până în prezent, numărul de copilași ce s-au bucurat de o vacanță de vis a trecut de 900, însă vara nu s-a terminat, iar părintele mai are de dus, în această tabără, câteva sute de copilași.

„Vara nu s-a terminat, iar noi mai avem mulți copilași de dus la Marea Vieții, iar dacă doriți să fiți înger pentru un copilaș sărman, puteți să donați 15 lei, 3 euro, lire sau dolari o dată sau înmulțit, de câte ori vreți, pentru masa acestora sau contravaloarea unei tabere complete de 7 zile”, adaugă părintele Dan Damaschin.

Comentarii
  • Sunt copii necăjiți in familii cu salarii foarte mici care nu au vazut Marea niciodata.Cei din casele de copii o duc de 100 ori mai bine.De craciun toate firmele Orange Vodafone etc ,conform planificării se prezinta la casele de copii care sunt burdușite de daruri ca Na vezi Doamne copii orfani!Pe cei cu adevarat necăjiți chiar daca au părinți nu ii vede nimeni.Niste controale riguroase pe la Casele de copii ar fi indicat (bani la greu,masa,pat educatori,ingrijitori,infirmieri,bucatari,femeie de servici)si cred ca mai mult de 50% isi bat joc si sunt agramati,analfabeți .Ar tebui intrebati dascalii de pe la scolile unde invata acesti copii ,,necăjiți ,,despre cum se poarta acestia si cum învață .O sa constatati ca sunt mari surprize.

Adauga un comentariu