Titlurile zilei

Sute de credincioși s-au adunat la Mănăstirea Hadâmbu din Iași – GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 08 sept. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Sute de credincioși s-au adunat la Mănăstirea Hadâmbu din Iași - GALERIE FOTO UPDATE VIDEO
Zeci de credincioși stau la rând de la primele ore ale dimineții pentru a se ruga la Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Hadâmbu

Vineri, 8 septembrie, sute de credincioși din întreaga țară s-au adunat în curtea Mănăstirii Hadâmbu pentru a sărbători hramul lăcașului de cult.

UPDATE2: Numeroși preoți și credincioși s-au adunat la intrarea în mănăstire pentru a-l întâmpina pe PS Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiescopiei Iașilor.

“Dumnezeu a rânduit pe Maica Domnului și pe sfinți să împlinească o lucrare de mântuire. În această zi o cinstim pe Maica Domnului, cinstim darul lui Dumnezeu pentru lume. Maica Domnului este cinstită astăzi în toate bisericile din țară și mai cu seamă în lăcașurile de cult care poartă hramul Nașterii Maicii Domnului”, a transmis PS Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiescopiei Iașilor.

Sunt prezenți prefectul Bogdan Cojocaru, deputatul Silviu Macovei și Rodica Popa, primarul comunei Mogoșești.

UPDATE: Cătălina și Măriuca au venit tocmai de la Vicovu de Jos la hramul Mănăstirii Hadâmbu. Fetele au spus că este pentru prima data când vin la hram.

Știre inițială

Zeci de credincioși stau la rând de la primele ore ale dimineții pentru a se ruga la Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Hadâmbu.

Pentru a comemora această zi de sărbătoare, numeroși credincioși s-au îmbrăcat în costume populare.

Mulți credincioși sunt veniți la mănăstire încă de aseară și au participat la slujba Vecerniei.

Comentarii
Adauga un comentariu