Eveniment-Social

Sute de studenți de la Universitatea de Agronomie din Iași revin în căminele din campus

Publicat: 01 apr. 2021
Camine Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară
Universitatea de Agronomie din Iași se pregătește pentru primirea în campus a studenților, care până acum au efectuat toate activitățile exclusiv on-line. Este vorba despre studenții din anii II și III de la facultățile de Agricultură, Horticultură și Zootehnie și anii II, IV și V de la Facultatea de Medicină Veterinară, care vor desfășura toate activitățile față în față

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași se pregătește pentru primirea în campus a studenților care până acum au efectuat toate activitățile exclusiv on-line. Este vorba despre studenții din anii II și III de la Agricultură, Horticultură și Zootehnie, respectiv anii II, IV și V de la Medicină Veterinară, care vor desfășura toate activitățile față în față. Toți studenții de la Agronomie, din ultimii ani de studiu, vor continua activitățile on-site, 3 săptămâni, până la finalizarea cursurilor

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” din Iași se pregătește pentru rocada studenților. Concret, instituția îi va primi în campus pe cei care, până acum, au efectuat toate activitățile exclusiv on-line. Este vorba despre studenții din anii II și III de la facultățile de Agricultură, Horticultură și Zootehnie și anii II, IV și V de la Facultatea de Medicină Veterinară, care vor desfășura toate activitățile față în față. Toți studenții USAMV Iași din ultimii ani de studiu vor continua activitățile on-site, 3 săptămâni, până la finalizarea cursurilor.

Studenții USAMV Iași, care au fost prezenți în campus de la începutul semestrului al doilea, se vor decaza, termenul fiind stabilit pentru data de joi, 1 aprilie 2021

Studenții USAMV Iași, care au fost prezenți în campus de la începutul semestrului al doilea, se vor decaza, termenul fiind stabilit pentru data de joi, 1 aprilie 2021.

„Joi, până la ora 16:00, studenții din seria întâi vor elibera camerele de cămin pentru ca Departamentul Administrativ să poată realiza toate operațiunile de dezinfecție și igienizare, măsuri impuse cu strictețe în această perioadă. După această etapă, urmează cazarea studenților din seria a doua, pe 3 și 4 aprilie, evident, cu respectarea tuturor normelor de distanțare fizică, igienă și obligativitatea purtării măștilor”, a precizat prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale.

Cazarea studenților va avea loc în intervalul orar 8:00-18:00 și va fi organizată cu ajutorul Ligii Studenților Agronomi și Veterinari.

La Universitatea de Agronomie, activitatea didactică se desfășoară în sistem hibrid, atât on-line, cât și față în față (on-site)

Pe de altă parte, la jumătatea lunii februarie 2021, în căminele USAMV Iași s-au cazat doar studenții din anii I și IV de la facultățile de Agricultură, Horticultură și Zootehnie și anii I, III, respectiv VI Medicină Veterinară. Studenții care în primele 7 săptămâni au desfășurat activități didactice doar on-line se vor caza și vor începe activitatea didactică (laboratoare/seminarii) față în față, de luni, 5 aprilie 2021. Reamintim că la USAMV Iași, Consiliul de Administrație (CA) a hotărât ca în semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021, care a început pe 15 februarie, pentru toate formele de învățământ, activitatea didactică se desfășoară în sistem hibrid, atât on-line, cât și față în față (on-site).
Adauga un comentariu