Local

Tânăra din Iaşi care se afla în stare gravă, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-un șanț din Gura Humorului, îşi revine miraculos

Publicat: 11 mart. 2021
În urmă cu o lună, mai exact în data de 10 februarie 2021, se anunţa un accident în Gura Humorului. Două tinere din Iaşi s-au răsturnat cu ATV-ul în Gura Humorului. Din fericire, deşi nimeni nu-i mai dădea nicio şansă, Andreea Iordăchescu, studentă la UMF Iași a ieșit din comă

În urmă cu o lună, mai exact în data de 10 februarie 2021, se anunţa un accident în Gura Humorului. Două tinere din Iaşi s-au răsturnat cu ATV-ul în Gura Humorului.

Din fericire, deşi nimeni nu-i mai dădea nicio şansă, Andreea Iordăchescu, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași a ieșit din comă.

Accident grav în Gura Humorului. Două tinere s-au răsturnat cu un ATV într-un şanţ

Andreea Iordăchescu, tânăra studentă la UMF Iaşi rănită grav în urma unui accident cu un ATV în urmă cu o lună la Gura Humorului a ieșit din comă. Tânăra dă semne clare de recuperare deși nu a ieșit din orice pericol. Tânăra a fost detubată, se poate mișca, este conștientă și interacționează cu persoanele din jur.

„Nu a ieşit din orice pericol, evoluţia este foarte lent favorabilă, dacă va merge pe acelaşi drum se va trece la recuperare. Nu putem spune dacă va reveni în totalitate la normalitate. Este vorba de o perioadă lungă de recuperare”, a declarat dr. Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie prof dr. Nicolae Oblu din Iaşi.

Andreea Iordăchescu este în vârstă de 19 ani şi iar tatăl său este preotul Mihai Iordăchescu de la Parohia Ezăreni, comuna ieșeană Miroslava.

Reamintim faptul că Andreea Iordachescu se afla la Gura Humorului împreună cu o prietenă. Cele două fete s-au urcat împreună pe un ATV pentru a se plimba, iar la un moment dat vehiculul s-a răsturnat într-o râpă. Andreea a fost prinsă sub utilaj suferind leziuni grave.

Comentarii
 • Slava Domnului!!! Sa ii tina Domnul in grija si dragostea lui nesfarsita pe cei din aceasta familie asa greu incercata! Desigur ca ne pasa.

 • Nu le pasa celor care vad drept în față si nu stiu sa fie alături de semenii lor.
  Mie imi pasă ! Sănătate și putere părinților !

 • Voua, celor care nu va pasa, va pasa de ceva in lumea asta?!… Cinismul si indiferenta sunt la indemana oricui, bunatatea, mai va!!! Nu cunosc copilul, dar tatal ei mi-a fost elev si pot depune marturie ca suflet mai mare si mai frumos ca al lui nu am vazut in toata cariera mea… Poate ca Dumnezeu i-a recunoscut in felul acesta prisosul de bunatate cu care si-a tratat semenii intotdeauna. Si nu, copilul acesta nu este un teribilist…. Este doar un copil bun si naiv care a reusit in tot ce a facut pana acum si a crezut ca poate face si asta… Sa-i dea Dumnezeu sanatate si minte si intelepciunea tacerii celor care din lipsa de alta ocupatie se trezesc vorbind….

 • Si de ce ar trebui sa ne intereseze pe noi? Serios acuma. Fiecare are problemele lui cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Chiar nu ne pasa de problemele altora. O stire absolut inutila despre o persoana necunoscuta. Persoanele apropiate mai mult ca sigur sunt informati de starea ei si asta e de ajuns.

 • Voi, cei cărora nu va pasa, nu reprezentați nimic pentru noi, cei cărora ne pasa. Și vouă, celor cărora nu va pasa sa vă dea Bunul Dumnezeu sănătate și liniște și lumina în sufletele voastre ca de asta aveți nevoie. Ne bucuram enorm de minunea lui Dumnezeu și suntem alături de Andreea prin gând bun și rugăciune și familiei le doresc multa multa putere și au toată aprecierea și recunoștință mea ca am bucuria sa ii cunosc și sa le ascult rugăciunea atât de minunata! Doamne ajuta!

 • De ce mai cititi știrea dacă nu vă pasă ? Asa simplu, judecați si vă dați cu părerea. Nu e un concurs de dat replici, ca să stiti si voi. Pur si simplu e o știre despre aceasta fata care luptă sa trăiască. Vreti citiți , nu vreti , uitați-vă pe tik tok ca acolo într-adevăr aveti ce vedea si ce comenta. Iar, dl Kkt, să stie ca poti fi „smecher” prin alte acțiuni si nu să te plimbi cu atv ul. Așa că , cei care au de gând să facă remarci nepotrivite, să se abțină, măcar din respect pentru o familie care suferă. Însănătoșire grabnică si multa nadejde!

 • Binecuvantari nenumărate sa reverse Bunul Dumnezeu
  asupra acestei minunate familii!
  Cu speranța in suflet,ne rugam Sfinților sa mijloceasca la vindecarea Andreei… la minte,trup si suflet 🙏

 • Slava ȚIE DOAMNE IISUSE HRISTOASE pentru marea Ta milostivire arătată Andreei, prin revenirea sa printre noi toți, cei care o iubim sau o purtam in rugaciunile noastre și nu numai pentru ca o cunoaștem sau nu , ci mai mult decat atât este CREAȚIA TA DOAMNE!
  Toți trebuie să respectăm si sa iubim DARUL vieții semenilor noștri !
  SLAVĂ ȚIE DOAMNE pentru marea Ta IUBIRE, prin care ai raspuns multor rugăciuni înălțate spre vindecarea Andreei!
  Oameni minunați cu credință si nadejde in ajutorul divin, puterea rugăciunii in comuniune nu are margini, iar efectul acesteia este MIRACOLUL!!!
  DOAMNE ajută!!

 • Ne-am rugat pentru Andreea si parinti si copii(colegele ei) deopotriva, asa cum am stiut fiecare.
  Se spune că medicul pansează rana și Dumnezeu o vindecă; medicul nu poate lecui decât atât cât
  îngăduie Dumnezeu…si minunea s-a intamplat.
  Si da, ne pasa de Andreea si de familia ei…Stim ca drumul recuperarii este lung si greu.
  Si da suntem fericiti pentru ei….

Adauga un comentariu