National

Tanara politista din Botosani care a salvat viata unei fetite de 3 ani: „Cand am luat-o in brate mi-au lacrimat imediat ochii”

Publicat: 08 mai 2021

O politista din cadrul Biroului de Ordine Publica al Municipiului Botosani a reusit sa salveze sambata, 8 mai, viata unei fetite de 3 ani.

Tanara a negociat cu tatal fetitei, aflat sub influenta alcoolului si inarmat cu un cutit, astfel incat acesta a fost convins sa o lase pe copila in grija politistei. Gestul acesteia este remarcat si pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne:

„Ne-am bucura daca povestea Iuliei se va viraliza cel putin la fel de mult cum, zilele trecute, s-a viralizat fotografia cu politista surprinsa in trafic, langa masina de serviciu! Astazi, Iulia, a reusit sa salveze viata unei fetite de 3 ani.

Tatal fetitei, cunoscut cu anumite afectiuni si sub influenta bauturilor alcoolice, le-a scos cu violenta din casa pe mama si bunica acesteia, apoi a amenintat ca va ucide fata cu o maceta.

Iulia a reusit sa negocieze cu barbatul. Dupa o discutie de aproximativ 20 de minute, l-a convins sa ii ofere fetita in siguranta!

„-Cand am luat-o in brate mi-au lacrimat imediat ochii, de parca era copilul meu!

In momentul in care i-am dat mamei fetita, am simtit in ochii acestia o bucurie pe care nu o pot exprima!”

Dupa aceasta scena, barbatul s-a predat politistilor aflati la fata locului si s-a intocmit un dosar penal pe numele sau.

Iulia este politista de 3 ani in cadrul Biroului de Ordine Publica al Municipiului Botosani.
Felicitari!”

Tatal fetitei a fost dus la spital si internat la sectia de Psihiatrie si este cercetat pentru violenta in familie si amenintare.

Comentarii
  • Foarte emotionant ,noi il avem pe Buculei ,politistul erou care a salvat de la inec mai multi copii in Podu Iloaiei desi lumea sustine ca iazul ar fi fist secat .
    Ne-au dat lacrimi in ochi de ris cu plins emotionati fiind de fapta lu Buculei.

Adauga un comentariu