Cultural

Tania Budi, dezvăluiri picante despre relația cu Cătălin Botezatu. ,,Pentru mine este gentlemanul perfect…”

Publicat: 15 iun. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Tania Budi dezvăluiri picante despre relația cu Cătălin Botezatu. Pentru mine este gentlemanul perfect
Deși nu mai formează un cuplu de mulți ani, Tania Budi și Cătălin Botezatu au rămas în relații bune și sunt parteneri de afaceri.

Tania Budi a făcut recent dezvăluiri picante despre relația cu Cătălin Botezatu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au fost la un pas de căsătorie. Deși nu mai formează un cuplu de mulți ani, Tania Budi și Cătălin Botezatu au rămas în relații foarte bune și în prezent colaborează pe plan profesional. Iată ce spune frumoasa Tania Budi despre bărbatul care i-a marcat cel mai mult viața.

Tania Budi, dezvăluiri picante despre relația cu Cătălin Botezatu

Tania Budi este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Vedeta sfidează timpul și arată spectaculos la vârsta de 55 de ani. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Tania Budi s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă își asumă trecutul amoros controversat.

Fostul manechin a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu. Cei doi au fost chiar la un pas să se căsătorească, însă relația lor s-a destrămat. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas prieteni și parteneri de afaceri. Recent, Tania Budi a oferit câteva detalii despre fostul ei iubit, celebrul Cătălin Botezatu. Frumoasa vedetă are doar cuvinte de laudă pentru faimosul designer.

„De multe ori m-am gândit pentru că îl știu bine pe Cătălin de atâția ani și știu foarte bine care este comportamentul lui în spatele scenei când are de regizat ceva. Nu e ușor. Își iese din fire. Aici ne asemănăm foarte tare, pentru că și eu în businessul meu, în culise cum ar veni, cu angajații sunt foarte colerică, pentru că sunt foarte pretențioasă. Iar el este un om pretențios.

Într-adevăr cu mine, de când ne știm, de 30 de ani sau câți sunt, niciodată nu a ridicat puțin glasul să-mi zică: «Tania» sau ceva. Nici măcar o dată. Nici în particular, nici în backstage. Niciodată. Pentru mine este gentlemanul perfect.”, a declarat vedeta.

La rândul său, Cătălin Botezatu are doar complimente pentru Tania Budi și o copleșește cu cuvinte frumoase de fiecare dată când se întâlnesc la evenimentele mondene.

Motivul pentru care Tania Budi nu s-a căsătorit și nu are copii

La vârsta de 55 de ani, Tania Budi se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta încinge imaginația multor bărbați cu silueta fără cusur și ținutele sexy. Aceasta nu regretă că nu are copii și a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

,,Nu am regrete, pentru că dacă îmi vine în minte vreun regret, mâine mă duc și îl fac. Pot să fac orice, mai puțin copii. Copii nu, dar nici nu am regret. Abia am grijă de cățelul meu, sunt foarte responsabilă față de orice suflet din jurul meu și tocmai de aia nu îmi asum mai mult decât pot, deocamdată.”, a declarat aceasta.

Tania Budi își asumă trecutul amoros controversat, iar când vine vorba de fostul iubit, Cătălin Botezatu, are doar cuvinte de laudă. Și celebrul creator de modă a recunoscut că Tania Budi a fost femeia care i-a schimbat cel mai mult viața și chiar a dorit să se căsătorească cu ea.

,,Ar fi trebuit să mă căsătoresc pentru că ar fi ieșit cel mai frumos copil!”, a declarat designerul.

Deși nu mai formează un cuplu de mulți ani, Tania Budi și Cătălin Botezatu au rămas în relații bune și sunt parteneri de afaceri. Cei doi nu regretă că au trăit în tinerețe o frumoasă poveste de iubire.

Comentarii
Adauga un comentariu