Cancan ultimă oră

Tania Budi recunoaște că a fost înșelată: „Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea”

Publicat: 19 mai 2022
Tania Budi machiată strident
Tania Budi a vorbit despre bărbații din viața ei și nu a ezitat să recunoască și că a fost înșelată

La 54 de ani, Tania Budi este încă este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă actrița recunoaște că, de-a lungul timpului, a fost și înșelată de unii dintre iubiții ei. Cu toate astea, mărturisește ea, a ales să ierte și să meargă mai departe.

Tania Budi are pachetul complet, e frumoasă și talentată, însă asta nu a scutit-o, de-a lungul vremii de infidelitățile partenerilor. Infidelități pe care a decis să le ierte. Iată ce povestește actrița despre cum a gestionat infidelitățile din viața ei amoroasă!

Tania Budi că a fost înșelată

De-a lungul anilor, a curs multă cerneală pe seama relațiilor amoroase ale Taniei Budi, care s-a iubit cu bărbați frumoși și celebri, dintre care îi amintim pe Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman și Adrian Cristea, dar a avut și iubiți mai tineri ca ea, cum ar fi cea mai recentă relație, cea cu un bărbat despre care vedeta spunea că „are exact jumătate din vârsta mea”.

Într-un interviu recent pentru Antena Stars, Tania Budi a vorbit despre bărbații din viața ei și nu a ezitat să recunoască și că a fost înșelată.

„Depinde, de la caz la caz. Sunt tot felul de feluri de înșelat. E un fel fizic, când unul dintre parteneri are o relație fizică și vrea să uite în a doua secundă sau a doua zi de ea. Nu sunt OK nici astea.

Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea. Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur”, a declarat Tania Budi pentru sursa citată.

Actrița a ținut să detalieze ulterior afirmațiile inițiale, explicând și ce înseamnă pentru ea înșelat.

„Nu neapărat că am înșelat fizic. Înșelatul înseamnă și o minciună, adică stai într-o relație, dar vrei s-o termini, pentru mine asta e înșelat. Acum, nu știu fizic, dar dacă aș fi făcut lucrul ăsta, nu aș fi vorbit despre asta. Viața intimă mi se pare foarte importantă de ținut pentru tine”, a adăugat Tania Budi.

Și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani

Tania Budi a avut întotdeauna un chip și un trup de invidiat, așadar până la 53 de ani a reușit să nu intre pe mâna chirurgului estetician. În cele din urmă, vedeta a luat decizia că a venit momentul să facă niște îmbunătățiri minore la nivelul feței.

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect.

Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician Iancu Morad ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a declarat Tania Budi pentru click.ro.
Adauga un comentariu