Actualitate

Tatăl care și-a bătut fiul cu bestialitate fusese condamnat pentru viol! A profitat de propria fiică

Publicat: 10 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatăl care și-a bătut fiul cu bestialitate fusese condamnat pentru viol A profitat de propria fiică
Un bărbat își bate cu bestialitate propriul copil. Incidentul șocant are loc în Suceava

Detalii incredibile ies la iveală în legătură cu tatăl care şi-a bătut cu bestialitate propriul fiu. Potrivit presei locale din Suceava, bărbatul are antecedente penale el petrecând 8 ani în închisoare după ce și-a violat fiica vitregă. Scenele de o violență ieșită din comun au fost filmate chiar de mama copilului care susţine, în fata anchetatorilor că nu îşi mai aduce aminte ce s-a întâmplat.

Filmările apărute în spaţiul public au şocat întreaga ţară. Pe filmări se poate vedea cum un bărbat loveşte fără milă un copil. Acesta îl imploră pe tatăl său să nu îl mai lovească.

Bărbatul care și-a bătut cu bestialitate copilul a fost condamnat pentru viol

Conform datelor existente şi care au ieşit la iveală după mediatizarea întregului caz, bărbatul domiciliat în judeţul Suceava nu este străin de nerespectarea legilor. Acesta a fost condamnat la închisoare cu executare după ce, potrivit procesului de la acea vreme acesta şi-ar fi violat fiica vitregă.

Bărbatul a stat 8 ani la închisoarea de unde a fost eliberat în anul 2019. Acum, conform autorităţilor locale, bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru violente şi riscă să stea în spatele gratiilor câțiva ani. Între timp, mama copilului agresat le-a spus autorităţilor că nu îşi mai aduce aminte de filmare şi refuză să depună plângere la poliţie.

Cei 4 copii inclusiv mama au fost luaţi şi internaţi la un centru de primire în regim de urgentă

„S-a întocmit dosar penal pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Mama minorilor a negat evenimentul şi a refuzat să depună plângere în calitate de ocrotitor legal. Cei patru minori aflaţi la domiciliu au fost preluaţi împreună cu mama acestora şi transportaţi la un centru de primire în regim de urgenţă. Bărbatul agresor, în vârstă de 48 de ani, a fost reţinut”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Suceava.

Ce s-a întâmplat în judeţul Suceava

Episodul violent a avut loc la începutul lunii ianuarie, în comuna Frumosu, judeţul Suceava. Scenele au fost filmate și puse pe internet! În imagini se vede clar cu tatăl îl ia pe micuț, îl ridică în sus și îl izbește violent de pământ, îl întoarce pe burtă, îi imobilizează mâinile și începe să-l lovească cu toată forța cu o scândura peste fund și peste picioare.

Scena este cu atât mai șocantă cu cât cea care filma era chiar mama băiatului, care nu intervine să-și scape băiatul din mâinile tatălui furios!

Deși în încăpere mai sunt doi adulți, nimeni nu intervine să-l ajute pe micuț, iar judecând după modul relaxat în care ceilalți privesc, pare că n-ar fi pentru prima oară când cel mic o încasează. Autoritățile investighează acum cazul.

Nu este singurul caz intrat în atenţia publică

În doar câteva zile au apărut mai multe filmuleţe şocante care au în centrul lor violente greu de imaginat. Vorbim despre bărbatul din Hunedoara care trânteşte un copil ce se afla într-un parc. Copilul a fost rănit grav, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În altă ordine de idei, la polul opus, pe reţelele de socializare au mai apărut filmări în care, doi copii îşi bat cu bestialitate propria mamă, asta la îndemnul tatălui.

Adauga un comentariu