Actualitate

Cine este monstrul care a trântit copilul din Hunedoara! Iată profilul lui de Facebook

Publicat: 08 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este monstrul care a trântit copilul din Hunedoara Iată profilul lui de Facebook
Alexandru Cobzaru este monstrul care a trântit copilul într-un parc din Hunedoara

Întâmplare reprobabilă într-un parc din Hunedoara. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a trântit un copil, iar imaginile au stârnit zeci de mii de reacţii. Brută, pe numele lui Alexandru Cobzaru este trimisă în judecată iar în aceste momente este reţinut pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă.

Profilul lui de Facebook a fost făcut public că Sebastian Bodu, fost şef la ANAF şi fost consilier personal al lui Ludovic Orban. Acesta a calificat fapta monstrului ca fiind una făcută de un animal.

Alexandru Cobzaru este monstrul care a trântit un copil într-un parc din Hunedoara

În cursul zilei de duminică, 7 februarie 2021, un videoclip postat pe reţelele de socializare avea să stârnească mii de reacţii. În clipul postat se poate vedea faptul că Alexandru Cobzaru apucă un băiat şi îl trânteşte într-un parc din oraș. Copilul este pur şi simplu aruncat şi stă întins pe jos, rămânând nemişcat, moment în care monstrul se repede la un alt copil pe care îl bate.

Sebastian Bodu, fost şef al ANAF şi fost consilier al lui Ludovic Orban a publicat, pe reţelele de socializare profilul acestuia numindu-l animal:

Acesta este animalul…scuze animalelor, că nici ele nu se comportă așa…care a aruncat un copil ca pe un buștean. De i-a crăpat capul și l-a lăsat inert pe jos. Parcă văd că, nefiind acuzat de vreo faptă de corupție, ia doar 3 ani cu suspendare.

Fapta o puteți vedea în postarea mea anterioară.

L.E. Copilul a fost transportat de la Deva la Timişoara, pentru investigații. a declarat Sebastian Bodu.

Copilul se află în stare gravă la spital

În altă ordine de idei, copilul rănit se află în stare gravă la un spital din Hunedoara. Medicii au spus că băiatul a suferit mai multe traume.

”Am constatat fractură de os occipital cu deficenţă pe osul mastoid cu piedere cunoştinţă. Este o problemă medicală majoră, în sensul că oricând se poate produce un hematom subdural, deci e o afecţiune importantă care trebuie privită cu mare atenţieț”, spune Tănase Popă, medic primar medicină de urgenţă secţia UPU da Spitalului Judeţean Deva.

Între timp, băiatul a fost transferat de urgenţă la Spitalul din Timişoara. Tatăl băiatului spune că este rudă cu agresorul, iar comportamentul lui este unul violent de obicei, însă nu îl credeam în stare de aşa ceva. Oamenii din cartier sunt revoltaţi şi spun că le este frică să îşi mai lase copiii la joacă, în parc.

Bărbatul este cercetat penal pentru loviri şi alte fapte

În aceste condiţii, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal. Acesta este cercetat pentru loviri şi alte fapte iar în aceste momente Alexandru Cobzaru se află reţinut pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Între timp, o petiţie din mediul online le cere procurorilor să încadreze fapta la tentativă de omor. Petiţia cere condamnarea pe viaţa a acestui bărbat fără existenţa vreunui proces:

„Cerem pedeapsa maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit! Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat direct fără judecată!”, se arată în petiție.

Până în momentul transmiterii ştirii, petiţia a fost semnată de peste 18.000 de persoane, conform petitieonline.com

Adauga un comentariu