National

Tatăl fără suflet! Și-a băut propriul copil până acesta a ajuns în stare gravă la spital

Publicat: 10 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatăl fără suflet Și-a băut propriul copil până acesta a ajuns în stare gravă la spital
Un copil a fost bătut de propriul tată

Un tată este în centrul unui scandal după ce şi-a bătut propriul copil atât de tare încât a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgentă pentru Copii din Galaţi. Băiatul are 10 ani şi nu ar fi prima oară când este bătut de bărbat.

De altfel, vecinii bărbatului nu vor să vorbească despre ce s-a întâmplat. Acestora le este frică de ce ar putea să le facă bărbatul dacă află că au vorbit. Un copil în vârstă de 10 ani a ajuns de urgentă la spital după ce a fost bătut de propriul tată

Un băiat de 10 ani a ajuns la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați după ce a fost bătut de tatăl său.

Conform datelor existente până la această oră, un băiat în vârstă de 10 ani a ajuns de urgentă la spital după ce propriul tată l-a bătut fără milă. Darius, băiatul în vârstă de 10 ani se află în stare gravă internat la Secţia Urgenţe din cadrul Spitalului pentru Copii din Galaţi. Totuşi, după ultimă bătaie încasată, băiatul a reuşit să fugă de acasă reuşind să ajungă la bunica paternă care, speriată, a sunat la poliţie pentru a anunţa faptul că fiul ei şi-a bătut fărăr milă propriul copil.

Vecinii bărbatului nu vor să vorbească de frica faptului că bărbatul ar putea să se răzbună pe ei. De altfel, copilul este internat cu mai multe traumatisme la membrele superioare. Acesta are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca. Totuşi, psihologii susţin că există o nevoie uriaşă şi de tratament de specialitate.

Custodia copilului a fost câştigată de mamă dar femeia a plecat de frică

Pentru că legile din România par să fi ţinut mereu partea celor violenţi, autorităţile au acordat custodia copilului mamei, dar nu au putut să îl tină în frâu pe tatăl violent. Vorbim despre faptul că după divorţ, mama lui Darius a câştigat copilul dar teroarea a continuar iar femeia şi-a lăsat copilul bunicii paterne şi a fugit.
Protecţia Copilului încearcă să o identifice pe mamă pentru a-l decade definitiv din drepturile părinteşti pe tată.

De altfel, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore dar procurorul de caz a dat doar o sentinţă de control judiciar pentru că a considerat că individul nu prezintă un pericol public şi nu a solicitat instanţei un mandat de arestare.

Caz asemănător la Iași

În urmă cu câteva zile, la Iași s-a produs un alt caz. De această dată vorbim despre o mamă care îşi maltratează constant copiii. Tatăl copiilor s-a prezentat la poliţie pentru a depune plângere împotriva femeii.

„Când a plecat de acasă, a spus lumii că pleacă din țară cu iubitul, a plecat și m-a lăsat cu copiii. Această femeie nu poate fi numită mamă. A luat pensia alimentară a copiilor și a fugit. Noi având custodie comună, timp de trei săptămâni, copiii au stat cu ea, iar când am mers să îi iau m-am speriat. I-a bătut atât de tare cu un băț, încât au avut nevoie de îngrijiri medicale. Am stat cu ei internați în spital, iar unul dintre băieți a avut nevoie de operație la ochi. Ea a luat decizia divorțului fără să știu și a fugit de acasă. Toți copiii au certificate medico-legale și voi merge până în pânzele albe ca această femeie să nu se mai apropie de copiii mei spunea tatăl copiilor.

Adauga un comentariu