Prima pagină » Cancan » Tatăl lui Răzvan Simion, apariție impecabilă la nunta fiului. Cum arată părinții prezentatorului TV

Tatăl lui Răzvan Simion, apariție impecabilă la nunta fiului. Cum arată părinții prezentatorului TV

11 iun. 2024, 13:28,
BZI.ro, în Cancan

Tatăl lui Răzvan Simion a avut o apariție impecabilă la nunta fiului său cu Daliana Răducan, care a avut loc în weekend. În ziua evenimentului, prezentatorul TV i-a avut alături pe cele mai dragi persoane din viața sa. Acum, la nunta lui Răzvan Simion, a fost un prilej ca familia acestuia să-i fie aproape.

Răzvan Simion a avut alături toți oamenii dragi la nunta lui. Prezentatorul TV are o familie frumoasă, de care s-a bucurat în cea mai importantă zi a vieții lui. Părinții prezentatorului TV au avut o apariție absolut impecabilă. Iată cum arată tatăl lui Răzvan Simion.

Tatăl lui Răzvan Simion, apariție impecabilă la nunta fiului

Răzvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România, însă părinții lui au stat departe de luminile reflectoarelor.

Nunta lui a fost un prilej bun ca fanii lui să îi cunoască. Răzvan Simion a publicat mai multe imagini cu cei doi, din cea mai specială zi din viața lui.

Fanii au avut doar cuvinte de laudă pentru nunta lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan. Au participat cele mai apropiate persoane din viața celor doi, astfel că au avut toate motivele să se simtă norocoși și speciali.

În urmă cu puțin timp, prezentatorul TV a făcut publică o imagine cu tatăl său, din ziua în care i-a fost alături la nunta lui.

Cu această ocazie, fanii au revăzut-o și pe mama lui Răzvan Simion, după mult timp în care a stat departe de lumea publică. Deși fiul lor este cunoscut de foarte mulți ani și apare zilnic la televizor, cei doi sunt foarte discreți.

Daliana Răducan, declarație de dragoste pentru Răzvan Simion

Daliana Răducan a emoționat pe toată lumea cu declarația de dragoste pe care i-a făcut-o lui Răzvan Simion, în ziua cea mare. Soția prezentatorului TV a dat marea veste că s-au căsătorit, iar textul pe care l-a scris a fost de-a dreptul impresionant.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună.

Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.

Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare.

Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră♥️”, a scris Daliana Răducan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
11 iulie 2024
11 iulie 2024