Cultural

Daliana Răducan se înțelege de minune cu fiica iubitului ei. Ce spune Răzvan Simion despre femeia care i-a cucerit inima

Publicat: 14 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daliana Răducan se înțelege de minune cu fiica iubitului ei. Ce spune Răzvan Simion despre femeia care i-a cucerit inima
Daliana Răducan are o relație frumoasă cu fiica iubitului ei și se declară o femeie împlinită în viața privată.

Daliana Răducan se înțelege de minune cu fiica iubitului ei. Frumoasa arhitectă are o relație deosebită cu Ianca, fata lui Răzvan Simion, și nu ezită să se afișeze împreună la evenimentele mondene. Faimosul prezentator tv radiază de fericire alături de partenera lui de viață și are planuri mărețe de viitor. Iată ce spune Răzvan Simion despre femeia care i-a cucerit inima.

Daliana Răducan se înțelege de minune cu fiica iubitului ei

Daliana Răducan și Răzvan Simion trăiesc de doi ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi radiază de fericire împreună și nu ezită să își declare public iubirea. Carismaticul om de televiziune și-a refăcut viața după despărțirea de Lidia Buble și se consideră un bărbat norocos. Dincolo de realizările deosebite din carieră, Daliana Răducan și iubitul ei au planuri mărețe de viitor și nu exclud ca pe viitor să facă marele pas și să se căsătorească. Răzvan Simion are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață și este mândru că aceasta se înțelege de minune cu fiica sa, Ianca.

,,Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se putea mai bine. E multă chimie acolo și nu poți să explici chimia dintre oameni. (…) Se întâmplă rar, e ca o găsire în mai multe vieți. E minunat, sunt niște ani nemaipomeniți. (…) Suntem mai bine ca niciodată. Veți vedea, veți afla dacă o să fie o nuntă între noi doi. Totul o să curgă într-un firesc care cu siguranță o să îl aflați și voi.”, a declarat celebrul prezentator tv.

Daliana Răducan se bucură de succes în carieră, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Arhitecta arată spectaculos la vârsta de 30 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. O prezență răvășitoare la evenimentele mondene este și prezentatoarea Roxana Hulpe. Aceasta se pregătește să devină mamă și radiază de fericire. Știrista se bucură din plin de viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Și celebra prezentatoare Lavinia Petrea are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Vedeta se mândrește cu familia sa pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Ce spune Răzvan Simion despre partenera lui de viață

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi radiază de fericire împreună și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public sau pe rețelele de socializare. Aceștia au planuri mărețe de viitor și nu exclud să facă marele pas cât mai curând. Recent, prezentatorul tv a oferit câteva detalii inedite din viața de cuplu, mărturisind cum l-a cucerit frumoasa lui iubită, Daliana Răducan.

,,Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu magnetism.”, a mărturisit Răzvan Simion.

La rândul ei, Daliana Răducan a dezvăluit cum a început povestea lor de iubire și cine a făcut primul pas în relație.

,,Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos.”, a declarat aceasta.

Daliana Răducan are o relație frumoasă cu fiica iubitului ei și se declară o femeie împlinită în viața privată. Celebra arhitectă este răsfățată de partenerul ei și radiază de fericire. Daliana Răducan și Răzvan Simion formează un cuplu de doi ani și au planuri mărețe de viitor.

Adauga un comentariu