Actualitate

Tatăl lui Vlad Pascu, despre fapta fiului său: „Este un dezastru pentru noi toţi!”

Publicat: 09 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Tatăl lui Vlad Pascu despre fapta fiului său Este un dezastru pentru noi toţi
Tatăl lui Vlad Pascu a făcut declarații despre fapta fiului său, care a accidentat mortal două persoane la 2 Mai, fiind sub influența drogurilor

Tatăl lui Vlad Pascu a făcut declarații despre fapta fiului său, care a accidentat mortal două persoane la 2 Mai, fiind sub influența drogurilor. Bărbatul a oferit explicații despre muniția care a fost găsită într-una din locuințele sale.

Tatăl lui Vlad Pascu, despre fapta fiului său: „A greşit foarte mult!”

Mihai Pascu a făcut luni, 09 octombrie 2023, primele declarații după ce fiul său, aflat sub influența drogurilor, a ucis doi tineri într-un accident. Tatăl lui Vlad Pascu a catalogat situația ca fiind: „un dezastru”. Acesta a precizat că fiul său a greșit extrem de mult și că poate înțelege momentele groaznice prin care trec părinții victimelor pentru că la rândul său, are trei copii.

„Este un dezastru pentru noi. Ce pot să spun, este un dezastru pentru noi toţi, nu numai pentru mine. Mă pun de cele mai multe ori şi, sigur, nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia. Am trei copii, ştiu ce înseamnă asta. Acest copil a greşit, a greşit foarte mult”, a spus Mihai Pascu.

Tatăl lui Vlad Pascu a menționat că există o presiune enormă pentru familia sa.

„Când am venit în România am venit pentru ca să ne facem o lucrare stomatologică la Constanţa, fix pentru 2 zile am avut bilet de avion, iar presiunea, deci care a fost vizavi de mine, de familia mea, a fost foarte mare. Îmi cer scuze că nu sunt coerent, presiunile sunt foarte, foarte mari”, a declarat Mihai Pascu.

În ceea ce privește situația în care se află familia sa, Mihai Pascu a spus că este în puncte diferite.

„Doi dintre ei sunt arestaţi. Pe Vlad, fiul meu, nu l-am văzut de două luni de zile. Când am venit în ţară, am venit pentru ca să-l văd”, a mai spus Mihai Pascu.

Cum a explicat posesia muniției

Legat de faptul că în urma perchezițiilor s-a găsit muniție într-una dintre locuințele sale, tatăl lui Vlad Pascu a spus că el a fost vânător 20 de ani şi că a uitat cifru de la un seif în care ţinea armele.

„Răspund acum pentru acea muniţie care era într-o sacoşă de cârpă şi pe care nu am văzut-o atunci când am predat armele, arme pe care le-a predat din cauza faptului că la 5 ani de zile eu trebuia să mă duc ca să fac acea verificare(…) Drept urmare, răspund pentru faptele mele, vizavi de această…nici nu ştiu cum s-o numesc… greşeală. Poate că e prea puţin spus” a menționat Mihai Pascu.

Tatăl lui Vlad Pascu a precizat că fiul său, Vlad, nu a avut foarte mulți bani la dispoziție.

„O să sune foarte prost, ştiţi că toată lumea se aşteaptă să dau nişte răspunsuri acelea de multimilionar da, şi o să fac o glumă. Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar. Miliardar!”, a spus Mihai Pascu.

Vlad Pascu și părinții săi au fost trimiși în judecată de procurorii de la DIICOT pentru mai multe infracțiuni. Vlad și mama sa se află în arest preventiv, iar tatăl lui Vlad Pascu, care a făcut primele declarații despre fapta fiului său, este sub control judiciar.

Comentarii
Adauga un comentariu