National

O discuție telefonică halucinantă, între Mihai Pascu și fiul său, Vlad, a scos la iveală lucruri dureroase. „Nu îți ia nimeni permisul! Polițistul o să îți ceară scuze!”

Publicat: 15 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O discuție telefonică halucinantă între Mihai Pascu și fiul său Vlad a scos la iveală lucruri dureroase. Nu îți ia nimeni permisul Polițistul o să îți ceară scuze
Potrivit martorilor aflați la terasa unui restaurant din Techirghiol, cu câteva ore înainte de tragedia din 2 Mai, a avut loc o conversație telefonică șocantă între Mihai Pascu și fiul său

Potrivit martorilor aflați la terasa unui restaurant din Techirghiol, cu câteva ore înainte de tragedia din 2 Mai, a avut loc o conversație telefonică șocantă între Mihai Pascu și fiul său.

Persoanele care au fost martori oculari și doresc să rămână anonime au relaționat în noaptea în care fiul său, aflat sub influența drogurilor, conducea o mașină plină de tineri în Vama Veche, tatăl și-a petrecea alături de mai mulți prieteni la un restaurant din Techirghiol.

O discuție telefonică halucinantă, între Mihai Pascu și fiul său, Vlad, a scos la iveală lucruri dureroase

Potrivit martorilor, persoana în cauză a petrecut toată noaptea acolo și a consumat o cantitate semnificativă de alcool împreună cu prietenii săi. Aproximativ la ora 2:00, când Vlad Pascu a fost oprit de poliție, acesta a primit un apel telefonic, cel mai probabil de la fiul său.

„Lasă, tată, că o să dau eu un telefon cuiva. Nu îți ia nimeni permisul. O să îți ceară scuze polițistul ăla că te-a oprit”, a spus Mihai Pascu, potrivit unor surse.  Nu se cunoaște dacă a efectuat sau nu o convorbire telefonică după acel apel, dar este clar că, două ore mai târziu, fiul său a fost eliberat, chiar dacă în mașină sa polițiști au descoperit un joint și o folie de medicamente.

În plus, Vlad Matei Pascu a efectuat un apel telefonic din postul de Poliție Vama Veche înainte de a fi lăsat să plece.

„Ăștia nu îmi fac nimic. Așteaptă-mă, că nu întârzii mult”, ar fi spus Vlad Pascu. O jumătate de ora mai târziu a oprit la o benzinărie, și-a luat țigări și ciocolată, a plecat la o vila din Vama Veche unde, au declarat ulterior prietenii lui, s-a drogat, apoi a pornit în cursa morții. Pe surse, tânărul mergea să se întâlnească cu tatăl său care a consumat alcool în Techirghiol până dimineață, ba chiar i-a trimis pe angajați să cumpere țigări și băutură, pentru ca terasa se închisese, potrivit adevarul.ro.

Mama lui Vlad Pascu a fost reţinută pentru 24 de ore

Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a intrat cu maşina într-un grup la 2 Mai şi a ucis 2 persoane, a fost reţinută pentru 24 de ore, iar tatăl băiatului ar fi fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, afirmă surse apropiate anchetei.

Vlad Pascu şi părinţii săi au fost audiaţi joi la sediul DIICOT.

Mihai Pascu, tatăl şoferului drogat, a fost găsit într-unul din apartamentele din Sectorul 1 al Capitalei, pe care familia Pascu le deține. Acesta a ajuns la DIICOT cu o cască de motociclist pe cap.

Tot la fel a şi plecat de la audieri, moment în care a avut o ieșire nervoasă. Mai exact, tatăl lui Vlad Pascu a ieșit alergând din sediul DIICOT, s-a îndreptat către motocicleta sa cu casca pe cap şi înconjurat de jurnaliştii care îi adresau întrebări, Mihai Pascu a încercat să plece accelerând motocicleta şi intrând în grupul din faţa lui.

Adauga un comentariu