Titlurile zilei

Tăticul interlopilor din Iași, pedepsit exemplar pentru perversiuni de neimaginat! A fost ridicat de mascați după ce a sechestrat și violat o elevă! „Regele pușcăriilor” a agățat victima într-un club de fițe! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 08 iun. 2021
Momentele în care Eugen Jan Buliga a fost dus de agenți la sediul Poliției, pentru audieri
Eugen Jan Buliga a fost condamnat, deși a susținut non-stop că este nevinovat referitor la acuzațiile care i-au fost aduse: lipsire de libertate, viol și distrugere

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași a fost condamnat, după ce a fost acuzat de viol, lipsire de libertate și distrugere. Eugen Jan Buliga a primit o pedeapsă de 18 ani și 10 luni de temniță din partea magistraților din cadrul Judecătoriei Iași. În plus, cel supranumit „Regele pușcăriilor” a fost obligat să îi plătească victimei, o elevă, daune morale în valoare totală de 100.000 de lei. Buliga a ajuns din nou în vizorul anchetatorilor în urmă cu peste 2 ani, după ce a agățat o minoră dintr-un club de fițe din Iași

Individul supranumit „Regele pușcăriilor” a fost pedepsit exemplar de judecătorii ieșeni în urma unor perversiuni de neimaginat! Tăticul interlopilor din Iași a fost săltat de mascați după ce ar fi sechestrat și violat o elevă! Individul ar fi agățat minora într-un club de fițe din oraș! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus recent pedepsirea lui Eugen Jan Buliga.

„Instanța l-a condamnat pe inculpat la pedeapsa rezultantă de 18 ani și 10 luni de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal (două infracțiuni), viol (două infracțiuni) și distrugere”, a declarat ieri magistratul Cristina Vîlcu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iași.

Conform Cristinei Vîlcu, individul a fost obligat și la plata unei sume de 100.000 de lei către victima sa, drept daune morale. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către tăticul interlopilor din Iași. Dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Iași.

Eugen Jan Buliga, acuzat că a siluit o elevă din Iași

Eugen Jan Buliga este un personaj cunoscut în lumea interlopă ieșeană. Deloc străin de problemele cu legea, ieșeanul a stat închis vreme de câțiva ani buni. În 2008, Eugen Jan Buliga a fost condamnat la 13 ani de temniță, iar, spre finele lui 2018, a fost liberat condiționat. Vrând, probabil, să se bucure de libertate, Buliga a început să meargă prin cluburi. Într-o noapte, pe la finalul lunii octombrie 2018, individul avea să cunoască o adolescentă de 17 ani într-un club din centrul Iașului. Prin „metode” numai de el știute, ieșeanul a luat-o pe fată din club și a dus-o într-o casă din Miroslava.

Conform anchetatorilor, acolo, „Regele pușcăriilor” a întreținut relații sexuale, dar fără voia fetei.
Oamenii legii au susținut că adolescenta, de loc din comuna ieșeană Mogoșești, a fost batjocorită la finalul lunii octombrie 2018 de către Eugen Jan Buliga. Inițial, fata nu a suflat o vorbă, cel mai probabil de frică. În noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2018, Buliga a mers din nou în cluburile din Iași. În fața Clubului „Skin”, individul a văzut-o pe adolescentă. Aceasta era împreună cu 4 prieteni și se pregătea de plecare. Buliga a observat acest lucru și a urcat în mașină cu fata și cei 4 amici ai acesteia.

Ieșeanul a fost ridicat de mascați după ce a sechestrat și violat o elevă

Anchetatorii au mai susținut că Eugen Jan Buliga ar fi băgat frica în cei 5 tineri și i-ar fi determinat să meargă la o casă din Miroslava. Acolo, Buliga avea de gând să întrețină relații intime cu adolescenta. Tinerii au încercat să scape de Eugen Jan Buliga, dar nu toți au reușit. Cei 5 au ieșit în fugă din casă și au urcat în mașină. Potrivit procurorilor, ieșeanul i-ar fi ajuns din urmă și le-ar fi tras pe două dintre fete afară din vehicul. Buliga a reușit să o scoată, astfel, și pe adolescenta care i-a devenit victimă.

La un moment dat, unul dintre băieții aflați în mașină s-ar fi întors în casa în care era Buliga, pentru a vedea ce se întâmplă cu cele două fete. Potrivit oamenilor legii, Eugen Jan Buliga ar fi băgat-o în pat pe adolescenta de care profitase și ar fi dezbrăcat-o, dar ar fi adormit peste minoră.

După câteva ore, ieșeanul s-a trezit și ar fi încercat să întrețină relații sexuale normale cu adolescenta, însă nu a reușit. Anchetatorii au adăugat că, ulterior, tăticul interlopilor din Iași ar fi obligat-o pe minoră să-i facă sex oral. Mai apoi, Buliga a ajuns cu adolescenta în casa unui amic din localitatea Andrieșeni. Acolo, minora i-a trimis un mesaj unei cunoștințe, care a cerut ajutorul Poliției. Oamenii legii au găsit-o pe elevă în locuința din Andrieșeni și au luat-o de acolo. Ulterior, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității l-au reținut pe Eugen Jan Buliga, iar, mai apoi, „Regele pușcăriilor” a fost arestat. În fața oamenilor legii, tăticul interlopilor din Iași a susținut că este nevinovat și că totul este o „făcătură”.

Comentarii
  • Deci, eliberat condiționat, iar acum dupa doi ani și ceva, justiția lu peste prăjit, nu a fost încă în stare sa dea o pedeapsă definitivă?!
    Vă bateți joc de victime nesimțiților!!!

  • Justitie de 2 lei: atat procurori cat si judecatori; nu „eleva” este vinovata, indiferent de moralitatea ei; acesti indivizi care fac ce vor si subt mangaiati pe crestet de justitie sunt problema. Eu as deschisde niste cariere de piatra in Dobrogea, sau niste tunele prin Carpati, sa dam de lucru acestor indivizi.

  • Taticul interlopilor?! Hmm ! Poate ne povesteste si noua purtatorul decuvant al justitiei cum a fost lalait dosarul penal al cordunenilor peste 10 ani in justitie! sau cum au amanat ultimul termen a lui pretros cu inca ceva zile, pt a se putea prescrie faptele! asta in conditiile in care tribunalul Iasi il condamnase la 15 ani inchisoare. Despre ce justitie vorbim?! Despre care celeritate? despre care iresponsabilitate a actului de justitie? poate vorbim doar de coruptie, iresponsabilitate si salarii foarte mari!

  • Trebuia condamnat Viorel sluga lui pantiru care defapt a trimis-o pe Emilia prostituata lui sa îl lege pe Jan cam asa leagă slugile oameni la iasi

Adauga un comentariu