Informații utile

Tatuaje pentru bărbați pe piept și picior – descoperă cele mai cool modele

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Descoperă cele mai frumoase idei de tatuaje pentru bărbați pe piept și picior. Printre cele mai populare design-uri sunt samuraiul, leul, stilul steampunk și ripped skin. Samuraiul este un simbol al curajului, onoarei și disciplinei.

Gradul de durere din momentul tatuării este diferit în fiecare parte a corpului. În zona pieptului, durerea este suportabilă. În cazul piciorului, durerea este mai mare în zona labei piciorului, decât pe gambă. În funcție de preferințe, tatuajele pot fi mici, medii sau mari.

Idei de tatuaje pentru bărbați pe piept și picior

Un design potrivit pentru bărbații puternici este un dragon detaliat cu coada învăluită în jurul piciorului.De asemenea, dacă ai un citat preferat, îl poți purta mereu cu tine tatuându-l pe piele.

Samuraiul este un simbol foarte important în cultura japoneză. Aceștia sunt un simbol pentru disciplină, respect, curaj, onoare și comportament etic. În zilele noastre, luptătorii străvechi au devenit unul dintre cele mai populare modele de tatuaj asiatic. De cele mai multe ori, tatuajele cu samurai se întind pe tot piciorul. Ele pot fi în tonuri de gri și negru sau în culori asiatice.  Dacă te regăsești în caracteristicile unui samurai, acest model este cel potrivit pentru tine. Pe internet există o mulțime de modele în care pot fi reprezentați samuraii: călare pe dragon, pe cal, în plină luptă sau la umbra unui cireș.

Un simbolul al puterii, al masculinității și al curajului este și leul. Cei ce se regăsesc în caracteristicile regelui junglei, pot alege să-și facă un tatuaj cu acesta. Totodată, acest design exprimă faptul că ai abilitatea de a trece peste toate obstacolele vieții, așa cum leul reușește să supraviețuiască în jungla sălbatică. Acest design poate fi color sau alb negru. Leul poate fi singur sau alături de leoaică și pui, pentru a semnifica legătura strânsă cu familia.

Nu în ultimul rând, design-ul steampunk este popular în rândul bărbaților. Acesta este un stil deosebit, care combină elemente futuristice și retro. În combinație cu orice design, aceste elemente pot să transforme orice design într-unul de milioane. Un alt stil de tatuaje unic este cel denumit “ripped skin” (piele ruptă, în limba engleză). În combinație cu elemente de steampunk, acest tatuaj va atrage atenția oriunde vei merge și te va face să arăți ca un super erou din viitor.

Cât dor tatuajele în aceste zone

O primă opțiune este pieptul. Durerea din momentul tatuării este suportabilă, iar tatuajele pot fi ascunse ușor. De asemenea, tatuajele pe picior sunt foarte populare în rândul bărbaților.  Cu toate acestea, această zonă are un grad ridicat de durere în momentul tatuării, deoarece pielea din acea zonă este foarte subțire și sunt multe terminații nervoase. În schimb, în zona gambei sunt mulți mușchi și puține terminații nervoase, ceea ce face din această parte a corpului locul perfect pentru tatuat.

Atât tatuajele de pe piept, cât și cele de pe picior pot fi colorate sau alb negru. În ceea ce privește design-ul, opțiunile sunt nelimitate. Așadar, când vine vorba de tatuaje bărbați pe piept și picior, opțiunile sunt nelimitate și totul depinde de gusturile fiecăruia.

Adauga un comentariu