Stiri si curiozitati

Tatuaje pentru cuplu: Un alt mod de-ați arăta dragostea față de persoana iubită

Publicat: 27 oct. 2021
doua maini suprapuse cu tatuaje in forma de inimi colorate
Tatuajele pentru cuplu sunt un nou stil în lumea tatuajelor

Tatuajele pentru cuplu au devenit în ultimii ani un alt mod de a arăta cât de mult înseamnă pentru tine persoana iubită. Tatuajele pentru cupluri sunt la modă, devenind un nou stil în lumea tatuajelor. Acestea necesită ca relația dintre cei doi să fie una serioasă, dar și ceva curaj.

Îndrăgostiții susțin faptul că tatuarea cu iubitul reprezintă o legătură cu acea persoană pentru tot restul vieții. Există multe modele populare și foarte comune de tatuaje pentru cupluri. Acestea, de obicei, sunt identice sau asemănătoare, unii însă optează pentru un tatuaj care se completează unul pe celălalt.

Important este în crearea unui tatuaj pentru cuplu faptul că, acesta trebuie să fie o reprezentare a dragostei.

Sunt cupluri care preferă tatuaje micuțe și drăguțe pe mână, alții însă se tatuează foarte vizibil. Există și anumite tematici în crearea unui tatuaj pentru cuplu, precum modelele de tatuaje pentru adolescenți, cupluri căsătorite sau pentru cei care sunt părinți.

doua maini alaturate cu tatuaje in forma de inimi
Cel mai popular model de tatuaj este cel prezinta o inima

Tatuaj pentru cuplu: Modele pentru toate vârstele

Mulți îndrăgostiți se inspiră din filme sau seriale pentru tatuajele de cuplu. Unii aleg să se inspire din filme de dragoste consacrate și foarte apreciate, alții aleg ca punct de reper doar un moment din acea proiecție. Exemple în acest sens sunt tatuajele inspirate din „Peter Pan”, „The Giving Tree”, „The Great Gatsby” sau „Harry Potter”.

Cuplurile recent căsătorite optează pentru tatuarea unui inel de logodnă care demonstrează lumii puterea relației lor. Unii aleg designul inelului clasic, alții preferă opțiunile mult mai interesante și creează ceva unic și deosebit. De exemplul proaspeții însurăței își tatuează inele cu inițialele lor pe ele sau inele cu diamant și flori.

o mana de femeie alturata de mana unui barbat care au tatuaje in locul verighetelor
Tatuajele sunt o reprezentare a dragostei

O altă inspirație bună pentru tatuajele romantice sunt frazele sau citatele din romane sau un verset dintr-o poezie. Unii au o melodie favorită și preferă să folosească pentru tatuaj doar un vers sau chiar o strofă din acel cântec. Cuplurile, de obicei, folosesc doar acel citat, însă sunt îndrăgostiți care adaugă și inimi sau modele florale. De cele mai multe ori, tatuajele sub forma unui cuvânt sau fraze sunt scrise în engleză.

doua maini alaturate cu tatuaj pe ele
Tatuajul poate fi colorat sau alb-negru

În cazul tatuajelor simple, mulți apelează la simbolurile cuplurilor clasice, precum soarele și luna. Soarele reprezentă energia masculină, iar luna este omologul său de sex femenin.

tatuaje cu luna si soare pe degetele unui cuplu
Tatuajele pentru cuplu este unul dintre cele mai bune moduri de a arăta că iubești

Dacă dorești să reprezinți viața ca un cuplu, poți să optezi pentru un design în care o serie de viniete să vă ilustreze calea comună. De exemplu, un desen alb-negru pentru cele mai dificile vremuri și un desen în culori vii pentru cele amuzante. Acest model de tatuaj poate fi actualizat cu noi vinete pe măsură ce trece timpul.

o mana cu un tatuaj in care este ilustrat un cuplu
Tatuajele pot avea un design simplu sau unul elaborat

Adevărata dragoste exprimată prin tatuaje pentru cuplu

Singurul lucru care este comun pentru toate cuplurile din lume este dragostea. Astfel, cel mai bun tatuaj ar fi acela în care se citește dragostea. Modelul poate fi diferit de la un cuplu la altul, nu există modelul perfect care să exprime iubirea eternă.

Cele mai frumoase și inedite idei apar spontan. Pentru a identifica modelul perfect pentru voi trebuie să vorbiți despre desenele de care sunteți atrași. Din moment ce apare ideea, este bine să nu-l tatuați impulsiv, ci să mai discutați în legătură cu decizia pe care o veți lua.

Prima idee care îți vine în minte atunci când îți dorești un tatuaj pentru cuplu este inima. Aceasta este simbolul iubirii și a dragostei veșnice. Cu inima nu poți da greș, ideile cele mai romantice de la ea pornesc. Astfel puteți opta pentru un model ce exprimă bătăile inimii fiecăruia, inimi în culori diferite sau o pereche de inimi la fel.

doua maini alaturate cu tatuaj cu bataile inimii
Modelul unui tatuaj trebuie gândit foarte bineAdauga un comentariu