Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor: „Sunt încă amorțită”

Publicat: 18 nov. 2020
Gabriela Cristea dupa ce a nascut
Gabriela Cristea la spital

Gabriela Cristea și-a îngrijorat admiratorii din mediul virtual, după ce i-a anunțat că a ajuns pe mâinile medicilor. Pentru a-i liniști, soția lui Tavi Clonda le-a explicat însă pas cu pas motivul pentru care a fost nevoită să-i ceară ajutorul doctorului. Iată ce s-a întâmplat cu vedeta!

Deși are agenda plină, având în permanență grijă de carieră și, în primul rând, de fiicele sale, Gabriela Cristea reușește cu brio să-și facă timp și pentru fanii ei. Astfel, soția lui Tavi Clonda le povestește zilnic orice noutate prin intermediul rețelelor de socializare, dând mereu dovadă de transparență.

Gabriela Cristea și-a scos o măsea de minte

De curând, Gabriela Cristea le-a povestit fanilor din mediul virtual că a ajuns pe mâinile medicilor. Stați liniștiți, nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre o… extracție. Vedeta și-a scos măseara de minte și potrivit spuselor ei, în viitor vrea să-și pună niște gutiere speciale pentru a-și îngriji dinții.

„Așa arată un om care tocmai a ieșit de la dentist și care și-a scos o măsea de minte. Deci, practic, am cu un pic de minte mai puțin și cu o măsea lipsă. Sunt încă amorțită pe partea asta. Mi-am scos o măsea de minte de sus, pentru că cea de jos era deja scoasă, pentru că în curând vreau să îmi pun niște gutiere speciale pentru îndreptarea dinților”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

În continuare, Gabriela Cristea a dezvăluit că acum are ceva probleme în ceea ce privește vorbitul, pentru că este încă puțin amorțită, dar este bucuroasă că extracția a durat puțin.

„Am ceva probleme cu vorbitul, dar cam așa arăți după ce intri la dentist și îți scoți o măsea. Domnul doctor a avut mega răbdare cu mine, mai ales că am și întârziat. Extracția a durat cu tot cu anestezie 7-8 minute”, a adăugat ea.

Vedeta a mai mărturisit că s-a pregătit sufletește pentru acest pas. Soția lui Tavi Clonda a ales să nu se machieze, pentru că probabil, când se va întoarce va simți niște dureri. Gabriela Cristea a spus că va lua totuși niște calmante pentru a nu avea probleme.

„M-am pregătit așa sufletește pentru vizită, mi-am pus un trening, nu m-am machiat, că am zis că după mă duc acasă și o să zac. Am înțeles că o să mă doară puțin locul respectiv, dar dacă o să niște calmante obișnuite o să pot să funcționez foarte bine”, a mai spus vedeta.

Soția lui Tavi Clonda își mai scoate două măsele

În final, Gabriela Cristea i-a anunțat pe internauți că urmează să mai aibă o intervenție, pe partea cealaltă a gurii. Vedeta trebuie să-și mai scoată două măsele, din cauză că i-au afectat dantura.

„Voi mai avea o intervenție și pe partea cealaltă, unde am ambele măsele de minte și pe care trebuie să le scot pentru că mi-au afectat dantura și pentru că trebuie să fac loc, eu având un maxilar un pic mai mic, pentru a se așeza dinții de care chiar am nevoie”, a declarat soția lui Tavi Clonda.

Adauga un comentariu