Stiri si curiozitati

Tendințe în manichiură. Modele de unghii albe cu sclipici, pentru un aspect diafan

Publicat: 27 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tendințe în manichiură. Modele de unghii albe cu sclipici pentru un aspect diafan
Unghiile albe clasice sunt o opțiune potrivită pe parcursul întregului an, dar uneori poate dorești să faci o mică schimbare

Unghiile albe clasice sunt o opțiune potrivită pe parcursul întregului an, dar uneori poate dorești să faci o mică schimbare. Deci, dacă ești în căutarea unei modalități simple de a moderniza această alegere clasica, optează pentru unghiile albe cu sclipici.

Dacă sună ușor de obținut, asta se datorează faptului că așa și este. Pur și simplu aplică un strat de sclipici și obții instantaneu un aspect cu totul diferit al unghiilor. Dar cea mai bună parte la unghiile albe cu sclipici este că le poți adapta aproape oricum dorești. De la sclipici cu acoperire completă, la forme geometrice minimaliste sau decorațiuni distractive inspirate de fructe. Există câte o variantă pentru toate gusturile.

Modele de unghii albe cu sclipici

În galeria foto am atașat poze cu 10 moduri de a purta unghiile albe cu sclipici. Continuă să citeșți pentru a vedea care ți se potrivește.

Aplică o fundiță
Nu poți greși niciodată cu o manichiură franceză. Actualizează marginile albe clasice cu puțîn sclipici alb și aplica o decorațiune delicată sub formă de fundiță în partea de sus, în centrul unghiei, pentru un aspect foarte cochet.

Negru și alb
Numește o pereche de culori mai versatila decât negrul și alb. Dacă vrei să adaugi contrast puternic unghiilor tale albe cu sclipici, adaugă forme geometrice întunecate, pentru un aspect final echilibrat.

Sclipici fructat
Nimic nu este mai dulce (atât în viața reală, dar și în cazul decorațiunilor de unghii) decât o mică cireașă. Pentru ceva jucăuș și mai diferit, aplică un design cu cireșe pe o bază albă și sclipicioasa. Un look cu adevărat distractiv.

French blizzard
Tom Bachik, nail-artistul preferat celebrităților precum Jennifer Lopez și Selena Gomez, a numit acest aspect de unghii albe cu sclipici „french blizzard”. Acest model de ombre french presupune aplicarea unui strat de alb imaculat pe țoață unghia, și finisarea bazei unghiilor cu sclipici.

Detalii minuscule
Mai puțin poate însemna mai mult atunci când vine vorba de unghii. Dacă nu cauți sclipiri îndrăznețe, optează să aplici puțin sclipici alb doar pe o unghie. Vei face o declarație îndrăzneață, chiar dacă este aplicat doar într-o mică zonă.

Semilună miniaturală

Pentru iubitorii stilului minimalist, aplicarea de semilune miniaturale va înfrumuseța unghia într-un mod subtil, dar de impact. Adaugă puțin sclipici argintiu și alb în forma unei mici semiluni la baza unghiei, pe o bază goală, pentru a da un plus de stil unghiilor simple.

Manichiura glazurată (glazed doughnut)
Manichiura care a cucerit toate rețelele noastre de socializare (mulțumim Hailey Bieber), unghiile cu aspect de glazură de gogoașă sunt mixul perfect între strălucire irezistibila și un finisaj subtil. Optează pentru albul clasic daca iți dorești o manichiură care să se potrivească la orice ținută.

Praf de zâne
Răspândește un pic de magie (adică sclipici alb) pe unghia naturala pentru o manichiură plină de farmec. Această strălucire difuză și delicată creează o strălucire subtilă care iți vă da o aura diafana.

Acoperire completă
Într-adevăr, unghiile cu sclipici alb nu au nevoie de prea multe decorațiuni, căci pot fi un statement în sine. Aplică două sau trei straturi pentru un aspect imaculat.

Nuanțare subtilă
Dacă vrei să adaugi doar puțină culoare, poți aplica sclipici colorat pe unghii. Combinația de alb și lavandă emană o strălucire plăcută, cu tentă holografică.

Care dintre aceste modele de unghii albe cu sclipici ți se potrivește?

Adauga un comentariu