Actualitate

Tenismena Simona Halep s-a vaccinat împotriva noului COVID-19: „Mă simt mai în siguranță” – FOTO/ VIDEO

Publicat: 24 feb. 2021
Simona Halep mergând să se vaccineze
Simona Halep s-a vaccinat miercuri anti-COVID. Ea a declarat că a venit cu inima deschisă și că a ales vaccinul Pfizer

Simona Halep s-a vaccinat miercuri, 24 februarie 2021, anti-COVID-19. Tenismena a menționat faptul că a venit cu inima deschisă și că a ales vaccinul produs de compania Pfizer. Sportiva a ajuns la centrul de la Institutul Cantacuzino din București. Încă de luna trecută, Halep a anunțat că se va vaccina de îndată ce va fi posibil, pentru că vrea să se termine pandemia cât mai repede.

„Sper ca mai mulți oameni să se vaccineze. (…) Trebuie să fac și rapelul. Mă liniștește și mă simt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare să am grijă”, a spus Simona Halep, adăugând că se simte bine după vaccin și speră să nu aibă reacții adverse.

Prima sportivă din România care s-a vaccinat anti-Covid-19

Simona Halep este prima sportivă de top din statul român căruia i s-a administrat acest vaccin împotriva noului coronavirus. Românca a fost infectată cu virusul SARS – COV – 2 în toamna trecută, având o formă ușoară a bolii. După ce s-a vindecat a precizat faptul că atunci când va putea se va imuniza împotriva acestui virus.

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul”.

Halep va fi prezentă la Jocurile Olimpice

Simona Halep a confirmat faptul că va fi prezentă și la Jocurile Olimpice: „Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi”.

„În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo”, a mai spus sportiva, legat de planurile de viitor.

Adauga un comentariu