Local

Tenismenele Andreea Mitu și Raluca Olaru s-au distrat alături de copiii din Iași cu ocazia zilei de 1 iunie

Publicat: 03 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tenismenele Andreea Mitu și Raluca Olaru s-au distrat alături de copiii din Iași cu ocazia zilei de 1 iunie
Timp de 2 ore cei mici au putut schimba mingi cu cele două jucătoare

Moment inedit la Iași, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Andreea Mitu și Raluca Olaru s-au distrat alături de micuți după ce au jucat tenis pe esplanada Palas Mall. Timp de 2 ore, copiii au putut schimba mingi cu două dintre cele mai îndrăgite sportive din România

Evenimentul a fost pregătit de organizatorii Concord Iași Open și BCR Iași Open, care au ținut să aproprie publicul ieșean și mai mult de acest fenomen sportiv. Zeci de copii s-au pus la coadă împreună cu părinții pentru a putea juca tenis alături de cele două sportive profesioniste. Acestea au fost plăcut impresionate de atitudinea cetățenilor din Iași și nu se așteptau ca atâția copii să fie prezenți pentru evenimentul acesta.

Tenismenele au schimbat mingi alături de copii

o poză cu copii care joacă tenis
Cele două jucătoare au fost impresionante de numărul mare de copii interesați de tenis

Pe esplanada mall-ului au fost improvizate trei terenuri de tenis unde cei mici au avut ocazia să-și vadă visul împlinit, să joace jocul preferat alături de două profesioniste. A fost multă voie bună și distracție la acest eveniment, copiii erau încurajați de pe margine de părinți, în timp ce jucătoarele le ofereau indicații și făceau poze cu ei.

„Copiii la Iași sunt superbi, atmosfera este incredibilă, am fost ultima oară aici când eram un copil, pe la 15 ani, chiar mă bucur, sunt fericită să fiu aici. Mișcarea este foarte importantă pentru toți oamenii, pentru copii, să îi învățăm de mici cu activitățile sportive, fiindcă este greu acum cu atât de multă tehnologie. Tenisul este un sport frumos, sper să se dezvolte în continuare și din ce în ce mai multă lume să descopere tenisul”, a declarat Raluca Olaru.

Copiii au stat la coadă în număr mare pentru a primi ocazia să lovească mingea cu sportivele. Toată lumea a fost plină de zâmbete, iar evenimentul a reprezentat un real succes pentru publicul ieșean.

„Este foarte drăguț la Iași, am fost și anul trecut, este puțin mai bine organizat, este foarte frumos și foarte cald. Am avut copii de 8 ani care chiar joacă binișor, sunt destul de impresionată de tenisul de aici, din Iași”, a specificat Andreea Mitu.

Iașul va găzdui cele mai tari turnee din România

o poză cu copii care joacă tenis
Tenismenele încă nu au confirmat prezența la turnee din vară de la Iași

Vara aceasta, la Iași vor avea loc cele mai importante evenimente din lumea tenisului românesc. În luna iulie sunt organizate, la Baza Sportivă Ciric, turneul masculin Concord Iași Open ATP, care se află la a patra ediție, și turneul feminin BCR Iași Open WTA, ajuns la a doua ediție. Cele două jucătoare prezente la evenimentul de 1 iunie nu au oferit încă un răspuns cert cu privire la participarea la turneul din Iași.

„Vom vedea dacă voi veni la turnee la Iași, nu pot spune mai multe acum”, a declarat Raluca Olaru despre turneu.

Colega sa, Andreea Mitu, le oferă fanilor mai multă speranță în ceea ce privește prezența la turneu.

„Vreau să joc la turneu la Iași, încerc să intru la dublu cu clasamentul meu și vedem pentru simplu dacă voi putea obține un Wild Card. Aștept să vedem ce va fi”, a precizat Andreea Mitu.

Cele două tenismene s-au simțit foarte bine alături de copii la Iași, iar publicul a apreciat inițiativa organizatorilor. Acum, toată lumea așteaptă marile evenimente sportive din iulie.

Adauga un comentariu