National

Tentativă de suicid la Reşita. O tânără a căzut de la etaj în timp ce ameninţa că se aruncă – FOTO

Publicat: 12 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tentativă de suicid la Reşita. O tânără a căzut de la etaj în timp ce ameninţa că se aruncă - FOTO
În jurul orei 09.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață

Astăzi, 12 mai 2022, a avut loc o tentativă de suicid la Reşita. O tânără a căzut de la etaj în timp ce ameninţa că se aruncă. Tânăra a supravieţuit după ce a căzut de la etajul 4. Conform presei locale, femeia vorbea cu poliţiştii în timpul incidentului nefericit.

Poliţiştii au deschis o anchetă încearcă să afle ce anume a împins-o pe tânără de 22 de ani să se urce pe blocul de pe Aleea Constructorilor din Reşita.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, locatarii au încercat să o convingă pe femeie să coboare de pe bloc şi să renunţe la gândurile negre, dar în zadar.

”Aceasta a căzut pe o zonă verde și prezintă semne vitale, dar este inconştientă”, au declarat reprezentanții ISU Crașa-Severin.

O tânără a căzut de la etaj în Reşita. Ameninţa că se sinucide

O tânără din municipiul Reşita s-a urcat pe un bloc cu 4 etaje. Aceasta ameninţa că se aruncă în gol, însă într-un moment de neatenţie a căzut în timp ce purta discuţii cu oamenii legii.

La faţa locului au fost direcționate de urgente echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului.

„În această dimineață, în jurul orei 08.59, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex feminin aflată pe clădirea unui bloc de 4 etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol. Imediat au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului. În jurul orei 09.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață”, au transmis reprezentanţii ISU Caras Severin.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și a situației de fapt.

Val de sinucideri în ultima perioadă în România

În ultima perioadă s-a raportat un adevărat val de sinucideri în țara noastră. Reamintim faptul că cel mai șocant caz a fost acela a unei tinere din Timișoara, mamă a doi copii, care a decis că nu se mai merită să trăiască. A urcat la etajul 10 al unui bloc și tinând ambii copii la piept s-a aruncat în gol. Din nefericire, toți cei trei au murit.

”Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare. Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor” a declarat un tânăr care se afla în apropierea locului tragediei.

De asemenea, la scurt timp după acest eveniment, o tânără de 15 ani tot din Timișoara s-a aruncat de la etajul 5 al unui imobil.

Finalul pentru tânăra care a căzut de la etaj în Reșița a fost unul fericit, aceasta supraviețuind impactului cu solul.

Adauga un comentariu