Cancan ultimă oră

Teo Trandafir a spus adevărul despre iubitul secret

Publicat: 20 feb. 2021
Teo Trandafir cu ochelari
Teo Trandafir a schimbat pentru câteva minute bune rolul de prezentatoare cu cel de invitată…

Teo Trandafir a schimbat pentru câteva minute bune rolul de prezentatoare cu cel de invitată… Iar rezultatul este un interviu impresionant despre viața personală a îndrăgitei vedete, inclusiv despre un capitol la care este foarte atentă: iubitul său pe care îl ține ascuns de ochii lumii. În timpul mărturisirilor surprinzătoare, ea a dezvăluit ce lucruri i-a interzis fiicei sale până la vârsta de 18 ani.

Teo Trandafir, mărturii surprinzătoare despre iubit, căsătorie

Contactată de un jurnalist de la click.ro, Teo Trandafir a acceptat să vorbească despre anumite subiecte din viața pe care o are atunci când nu apare în platoul emisiunii de la Kanal D, alături de colegul său de prezentare, Bursucu. Vedeta are o relație serioasă cu un bărbat a cărui identitate a reușit să o păstreze ascunsă până în prezent, iar când a fost rugată să vorbească despre povestea lor de dragoste, a părut dispusă să facă unele precizări.

“Absolut. Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane. Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici. În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte. Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare”, a declarat prezentatoarea, conform sursei citate mai sus.

Întrebată dacă are emoții de Valentine’s Day sau Dragobete la vârsta de 52 de ani, Teo Trandafir a răspuns: “Cele două nu se exclud. La mine nu s-a schimbat mare lucru și asta ne ajută și pe mine și pe Maia, pentru că ne înțelegem foarte bine, gândim în același fel. Vrem amândouă bombonele, inimoare, ne plac”, potrivit click.ro.

Deși a trecut prin două divorțuri dureroase, cunoscuta moderatoare are acum o părere bună despre un mariaj.

“Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol”, a mărturisit Teo Trandafir.

Ce lucruri i-a interzis fiicei sale până la vârsta de 18 ani

Potrivit declarațiilor vedetei, Maia Trandafir nu are voie să își facă niciun tatuaj sau piercing până la vârsta majoratului; în plus, trebuie să își respecte promisiunile pe care le face.

“Aș prefera să nu își facă niciun piercing sau tatuaj până la 18 ani. Îmi este teamă că s-ar grăbi și ar veni tot la mine să îmi spună că a greșit. Avem o înțelegere, mai mult sau mai puțin tacită, nu mă interesează unde ești, dar vreau să știu că ești în siguranță și să știu de unde te iau. Și dacă spune că vine acasă la ora 21:00, să vină la acea ora”, a povestit Teo Trandafir pentru click.ro.

Întrebată despre cum reușește să gestioneze momentele tensionate dintre mamă-fiică, a oferit următoarele explicații: “De obicei tac, dar între noi două situații tensionate nu au prea existat. Ne este amândurora destul de teamă de ele, pentru că sunt incomfortabile. Avem amândouă vieți atât de complicate și atât de aglomerate, pline de detalii pe care trebuie să le ținem minte și care ne scapă, încât asta ne-ar mai trebui; singurul punct stabil în viața noastră să se clatine”.

Fiica prezentatoare va împlini 17 ani peste trei luni.

Adauga un comentariu