Cancan

Teo Trandafir, adevărul despre avere: „Și eu mă întreb ce am făcut cu banii”

Publicat: 23 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Teo Trandafir adevărul despre avere Și eu mă întreb ce am făcut cu banii
În pofida faptului că apare pe sticlă de 27 de ani, Teo Trandafir recunoaște că nu a reușit să strângă cine știe ce avere

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV și nu de puține ori s-a spus că a făcut o adevărată avere din televiziune. Cum multă lume avansa diverse sume, care mai de care mai halucinante, toată lumea se întreabă care este salariul pe care-l câștigă.

Una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România, Teo Trandafir se poate declara o femeie împlinită atât profesional, cât și în plan personal. Cu toate că a fost și deputat timp de un mandat, întreaga sa carieră și-a petrecut-o în spatele micilor ecrane ca realizatoare și moderatoare TV. De asemenea, un alt aspect important din viața ei este cel de a fi mamă, după ce a adoptat-o, în urmă cu mulți ani, pe Maia.

Ce spune Teo Trandafir despre avere

Cu franchețe, vedeta TV a recunoscută că nu a strâns o avere de pe urma muncii sale, chiar dacă apare pe sticlă de circa 27 de ani. În pofida faptului că are o carieră de succes în televiziune, ea și Maia, fiica ei, locuiesc într-o casă cu chirie. Teo Trandafir spune că a fost nevoită de multe ori să economisească și să pună bani deoparte, deși lumea are senzația că nu ar avea nevoie să facă așa ceva pentru că are totul. Recent, prezentatoarea de la Kanal D a spus adevărul despre averea pe care o deține, dar și care sunt sacrificiile pe care le face legat de partea materială.

„Sigur că da, am trecut prin asemenea momente. Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi”, a spus Teo Trandafir.

Maia vrea să studieze în străinătate

Moderatoarea emisiunii „Teo Show” a mai adăugat că nu știe ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat pentru că de foarte multă vreme nu a mai plecat într-o vacanță și toate veniturile sunt investite în casă și fiica sa. Maia Trandafir studiază la o școală privată care costă o mică avere. Fiica vedetei învață la Cambridge School of Bucharest, liceu pe care l-a început în anul 2018. Aceasta mai are doar un an până la examenul de bacalaureat. Totodată, adolescenta în vârstă de 17 ani își dorește să plece din țară pentru a-și completa studiile, dar momentan nu se știe spre ce țară se va îndrepta.

„Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani de zile. Mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă. Da, mă chivernisesc și eu. Economisesc pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie”, a completat Teo Trandafir.

Adauga un comentariu