Cancan ultimă oră

Teo Trandafir face dezvăluiri dureroase: ,,Eram terminată de frică”. Prezentatoarea TV a vorbit despre momentele de cumpănă din viața ei

Publicat: 01 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Teo Trandafir face dezvăluiri dureroase Eram terminată de frică. Prezentatoarea TV a vorbit despre momentele de cumpănă din viața ei
Teo Trandafir recunoaște că s-a confruntat cu diferite probleme în momentul în care a devenit mamă

Teo Trandafir, despre momentele grele din viața ei! Prezentatoarea de televiziune a făcut dezvăluiri inedite!

Teo Trandafir, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, a vorbit despre clipele grele de care a avut parte în viața ei. De la începuturile complicate în carieră până la probleme de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, Teo Trandafir a povestit cu lux de amănunte despre greutățile prin care a reușit să treacă cu brio, într-un final.

Moderatoarea TV a dat dovadă de multă tărie și de putere, care a ajutat-o să meargă mai departe, să-și continue drumul în viață, mai ales pentru copilul ei.

” Da, dar la mine nu știu cum se manifestă.

Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcată, care durează mai mult de trei săptămâni. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte.

 

Ca să –ți dau un exemplu,ce mi s-a întâmplat mie. Am făcut un rahat, am mâncat mere cu morcovi și n-a fost bine, am ajuns la spital. Problema era că era ora 15: 18 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică. Termin cu perfuzii…urc în lift, eu n-am nicio problemă cu liftul, n-am treabă. Și zic, o să mor acum. Mi se întâmplă acum.

M-am apucat cu mâinile de lift. Doctorița mi-a zis că e un atac de panică și suntem în control. În momentul ăla m-a lăsat, n-am mai pățit. E nașpa”,  a mărturisit Teo Trandafir.

Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre fiica ei 

Teo Trandafir recunoaște că s-a confruntat cu diferite probleme în momentul în care a devenit mamă. Totul era atât de diferit de tot ceea ce știa și i-a luat ceva timp să se acomodeze cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

„Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească.

 

Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă. Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată. Mă trezeam dimineața și era la fel de mică precum în ziua precedentă. Mă uitam la alți copii, pe care îi vedeam mai rar, și aveam senzația că sunt mai mari, de fiecare dată îi vedeam altfel. Și copilul meu creștea, doar că eu, fiind alături de ea zi de zi, nu observam acest lucru”, a declarat Teo.

 

Adauga un comentariu