Cancan ultimă oră

Teo Trandafir, mesaj emoționant pentru fiica ei cu ocazia majoratului: „Cadoul tău pentru mine e o viață senină, împlinită”

Publicat: 09 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Teo Trandafir mesaj emoționant pentru fiica ei cu ocazia majoratului Cadoul tău pentru mine e o viață senină împlinită
Teo Trandafir a transmis un mesaj emoționant pentru fiica ei cu ocazia majoratului

Teo Trandafir se poate numi o mamă mândră, deoarece are o fiica model, iar astăzi Maia împlinește vârsta de 18 ani. Viața prezentatoarei de televiziune s-a schimbat radical de când a apărut Maia în viața ei, iar din acel moment, cele două sunt de nedespărțit.

Teo Trandafir este o mamă împlinită, iar Maia i-a arătat atât de multe lucruri frumoase în legătură cu dragostea necondiționată. Acum, vedeta i-a scris un mesaj emoționant fetiței sale, care de astăzi devine adult în toată regula.

Teo Trandafir: „Sunt 18 ani de fericire, îngerul meu sărbătorit”

Astăzi este o zi specială pentru Teo Trandafir, asta pentru că fiica ei a ajuns la majorat, ceea ce înseamnă că Maia pășește de acum în lumea adultă. Emoționată din cale afară, Teo a i-a transmis un mesaj emoționant și cu totul special pe pagina sa de Instagram, în care i-a declarat Maiei toată dragostea ei.

„Sunt 18 ani de fericire, îngerul meu sărbătorit. Azi ești majoră, iar cadoul tău pentru mine e o viață senină, împlinită”, a scris Teo Trandafir pe pagina sa de Instagram.

Prezentatoarea de televiziune a ținut să îi mulțumească fetiței sale pentru tot ceea ce a adus în viața ei, terminând declarația de dragoste cu apelativul „Maia mea”.

„Îți mulțumesc! La mulți ani, Maia mea!”, a menționat Teo Trandafir.

Mai multe vedete i-au urat Maiei „La mulți ani”, iar internauții au apreciat în număr mare postarea prezentatoarei tv. Ilinca Vandici, Amna, Misha, Raluca Bădulescu, Daniela Gyorfi sunt doar câteva din numele care au ținut să o felicite pe fiica lui Teo Trandafir cu ocazia majoratului.

Ce spunea Teo Trandafir despre fiica ei, Maia

Relația dintre Teo și Maia este una cu totul și cu totul deosebită. Faptul că a luat decizia de a adopta un copil a făcut-o pe îndrăgita prezentatoare tv să privească viața cu alți ochi.

”Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. «La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.» Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, a mărtursit prezentatoarea TV.

Adauga un comentariu