Cultural

Teo Trandafir şi-a dat demisia de la radio. „Nu voi mai avea timp”

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Teo Trandafir şi-a dat demisia de la radio. Nu voi mai avea timp
După ce a revenit pe micile ecrane, Teo Trandafir a fost nevoită să își de-a demisia de la postul de radio la care modera o nouă emisiune

După ce s-a reîntors în televiziune, Teo Trandafir şi-a dat demisia de la radio. Vedeta s-a întors la televiziune alături de Ilinca Vandici, la Kanal D 2, prezentând noul lor show, Follow us, care are ca scop discutarea subiectelor de interes din lumea mondenă.

Teo a mărturisit că a rămas uimită când a aflat cine va fi noua sa colegă de platou, dar și bucuroasă în același timp.

Pauza a fost una benefică pentru prezentatoare

Teo Trandafir este de părere că pauza de câteva luni din televiziune a avut un impact pozitiv asupra sa.

„Am primit această propunere cu bucurie și entuziasm. M-am bucurat mai ales de faptul că voi lucra cu Ilinca Vandici care, pentru mine, și nu numai, este un om extraordinar. O știu de foarte mulți ani și mi se pare această colaborare o minune.

Nu am resimțit această pauză, pentru că nu a durat foarte mult. A fost doar o pauză scurtă, care este, uneori, benefică.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru Spectacola.

Astfel, chiar dacă acum ceva timp mărturisea că este foarte fericită pentru că s-a întors la prima sa pasiune, acum, aceasta este nevoită să dea o veste tristă.

După încheierea emisiunii sale anterioare, Teo Trandafir s-a reîntors la radio, un mediu familiar unde a mai activat și în trecut.

Teo Trandafir şi-a dat demisia de la radio

Ascultătorii fideli ai emisiunii lui Teo Trandafir de la Radio Impuls vor trebui să se acomodeze cu o pauză în programul zilnic de la ora 16:00, prezentatoarea fiind nevoită să renunțe temporar la emisiune.

„La radio, din păcate, voi renunța, pentru că emisiunea „Follow us!” va fi difuzată de luni până joi, de la ora 15.00, pe Kanal D2 și nu voi mai avea timp. Dar podcastul „Gând la gând cu Teo” va merge înainte cu siguranță. Încă nu știu cum îmi voi împărți timpul între emisiune și filmarea podcastului, dar, cu siguranță, voi face în așa fel încât să iasă totul așa cum trebuie.”, a mai spus îndrăgita prezentatoare.

Pe lângă formatul nou și inovator al emisiunii „Follow us”, Teo Trandafir laudă și show-ul de supraviețuire „Insula de 1 milion”, despre care vorbește cu entuziasm.

„Este incredibil cum trăiesc niște oameni atât de diferiți, cu vârste, profesii, pasiuni, în mijlocul junglei. Cum se gospodăresc, din nimic, cum se leagă relațiile între ei, cum se iscă tot felul de conflicte. Iar probele sunt chiar dificile, trebuie să ai anduranță, îndemânare, să fii stăpân pe tine și perspicace. Pe mine reality show-ul asta m-a cucerit.”, a mai declarat Teo Trandafir.

După ce a revenit pe micile ecrane, Teo Trandafir a fost nevoită să își de-a demisia de la postul de radio la care modera o nouă emisiune.

Adauga un comentariu