Din lumea filmului

The Flash va începe filmările în 2021

Publicat: 28 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
The Flash va începe filmările în 2021
The Flash va începe filmările în 2021

The Flash va începe filmările în 2021. În ciuda obstacolelor întâlnite în calea producţiei, pelicula The Flash, a fost în sfârşit introdusă în orarul de lucrul al Warner Bros. Producţia programată pentru luna ianuarie 2020, a primit o amnare. Filmările la aceasta vor demara lamijlocul lui 2021.

Andy Muschietti va fi regizorul filmului, iar de scenariu se va ocupa Christina Hodson. Ezra Miller își păstrează rolul protagonistului.

Deşi nu a putut oferi prea multe detalii despre proiect cineastul a declarat:

„Nu, filmul nu va avea elemente horror. Ce m-a captivat la Flash a fost partea cu drama umană. Emoțiile, gândurile care pun la încercare omul și care susțin parte din dramă. Va fi și extrem de distractiv. Nu pot promite că va avea elemente înfricoșătoare, dar va avea o poveste frumoasă”, a declarat el.

The Flash va începe filmările în 2021

Până la Muschietti, producția a schimbat trei regizori, fapt datorat fie unor neînțelegeri de ordin creativ, fie unor nepotriviri în orarul de lucru.

Amânările repetate au făcut ca și Miller să fie, momentan, indisponibil, fapt pentru care filmările lui The Flash se mută din ianuarie 2020 în 2021. Anul viitor, starul va filma pentru Fantastic Beasts 3.

Miller a apărut prima dată în costumul personajului în Batman v Superman (2016). Aventurile de sine stătătoare ale personajului vor ajunge, așadar, în cinematografe, la mai bine de patru ani de la a doua sa apariție pe marele ecran, cea din mai puțin apreciatul Justice League (2017).

Adauga un comentariu