Cancan ultimă oră

Theo Rose, acuzată că folosește prea mult photoshop. Replica memorabilă a artistei

Publicat: 08 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose acuzată că folosește prea mult photoshop. Replica memorabilă a artistei
Theo Rose este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din țara noastră

Theo Rose este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Artista nu se ascunde după degete și spune lucrurilor pe nume în orice situație. Dacă majoritatea vedetelor se „luptă” să aibă forme cât mai voluminoase și să iasă în evidență fiind acuzate în nenumărate rânduri că abuzează de operații estetice sau photoshop, iată că Theo se află la polul opus, pentru că a fost „acuzată” de un fan că și-a micșorat posteriorul.

Theo Rose împărtășește totul cu fanii ei și nu se sfiește să recunoască că, în ciuda faptului că nu are formele promovate de societate, se simte foarte bine în pielea ei și nu își dorește să facă vreo operație estetică. Nu puține au fost dățile în care cântăreața a declarat că nu are de gând să facă vreo intervenție estetică, chiar dacă formele ei nu sunt cele mai voluminoase.

Artista se iubește fix așa cum este și nu își dorește să facă vreo modificară în aspectul fizic, tocmai de aceea un fan a observant ceva suspect la una dintre fotografiile artistei, așa că a ținut să îi atragă atenția.

Theo Rose, acuzată că își micșorează posteriorul

Cu numai câteva ore în urmă, Theo Rose a publicat în mediul online câteva imagini de la un nou proiect muzical în care este implicate. Rochia pe care a purtat-o a dat impresia că și-ar fi micșorat posteriorul, așa că răutăcioșii nu s-au putut abține și au acuzat-o pe artistă că a abuzat de programele de editare nu pentru a-și rotunji formele, ci pentru ale face mai mici.

„Vezi că ai editat aiurea. Ți-ai micșorat fundul.

Ha, ha, ha!”, a fost unul dintre comentariile răutăcioase de la postarea artistei.

Theo Rose a împărtășit cu fanii ei acest comentariu răutăcios și a decis să ofere și un răspuns ca să clarifice situația. În același spirit de glumă, artista s-a arătat foarte amuzată de situație, spunând că la sâni nu are de gând să umble orice s-ar întâmpla.

„Cineva a zis că mi-am editat fundul, a zis că l-am micșorat. Am și murit. La sâni nu umblu orice ar fi… Treaba ta!”, a zis Theo Rose într-o notă plină de amuzament.

Adauga un comentariu