Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theo Rose, mesaj emoționant, după ce a vizitat copiii bolnavi de cancer. Viitoarea mămică a rămas marcată de ceea ce a văzut

Theo Rose, mesaj emoționant, după ce a vizitat copiii bolnavi de cancer. Viitoarea mămică a rămas marcată de ceea ce a văzut

09 ian. 2023, 23:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața a cucerit inimile publicului datorită talentului și prezenței sale. Vedeta se bucură de o carieră de succes, dar și de o relație fericită. Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, vor deveni părinți de băiețel peste câteva luni.

Recent, artista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a vizitat copiii bolnavi de cancer. Vedeta a fost marcată de această vizită și și-a încurajat fanii să ajute cu donații, în cazul în care își permit acest lucru.

Theo Rose, vizită la un spital de copii, bolnavi de cancer

Theo Rose a fost marcată de vizita sa la un spital, la copiii bolnavi de cancer. Vedeta a mers alături de Codin Maticiuc și Bogdan de la Ploiești, unde a cântat pentru copii și a făcut donații pentru tratamentul lor. Cântăreața speră ca micuții să se însănătoșească și să se bucure de viață.

După vizită, Theo Rose a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care a arătat experiența sa de la spital, iar în dreapta clipului, aceasta a lăsat un mesaj emoționant pentru urmăritorii ei.

Theo Rose, mesaj emoționant după vizită

Zilele trecute, Theo Rose i-a vizitat pe copiii bolnavi de cancer, alături de Codin Maticiuc și Bogdan de la Ploiești. Vedeta a fost profund șocată de experiență, fiind afectată de starea de sănătate a micuților.

Artista a plecat cu greu din spital, simțindu-se foarte tristă pentru mămicile care se luptă pentru viața copiilor lor bolnavi. Vizita a afectat-o foarte mult, întrucât va deveni și ea mamă în doar câteva luni.

„Noi am început anul așa. Cu o mare de conștientizări și recunoștință. Problemele noastre nu mai sunt probleme. În fața a ceea ce am văzut la Spitalul Fundeni – secția Hematologie pediatrică, suntem toți egali și în dependență de serviciile medicale și voia Lui Dumnezeu. Mulți dintre copiii pe care i-am vizitat păreau a fi perfect sănătoși. Alții, deși vizibil în stare mai gravă, aveau toate speranțele că lucrurile se vor îndrepta. Însă de părinții lor ți se rupe inima.

Îmi părea rău că trebuia să plec și să las mamele acolo, singure. N-aș vrea să fiu singură cu gândurile mele într-o asemenea situație. Am intrat într-un salon unde o mamă de vârsta mea stătea cu bebelușul de un an și puțin, Nicolas. Am văzut groază și neputință în ochii ei. I-am promis că o să mă rog pentru ei”, a transmis Theo Rose pe pagina sa de Instagram.

Artista și-a încurajat fanii să doneze pentru micuții bolnavi de cancer

Theo Rose și-a rugat fanii să doneze și ei o sumă de bani spitalului, pentru ca micuții să aibă o șansă în plus la vindecare.

„Mi se pare extraordinar că putem ajuta ca spitalele care găzduiesc toată suferința și panica asta să fie cât mai primitoare, blânde și dotate.

Cine își permite să doneze 2€ sau 4€ lunar, să nu ezite s-o facă. Dacă nu există suficientă motivație, vă recomand și vouă o vizită la Fundeni. Veți vrea să le dați tot ce aveți”, a mai spus artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *