Actualitate

Tiago, fiul lui Cabral, a împlinit un an. Vedeta ProTV a postat o imagine rară cu micuțul

Publicat: 06 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Tiago fiul lui Cabral a împlinit un an. Vedeta ProTV a postat o imagine rară cu micuțul
Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit primul anișor de viață

Miercuri, 5 octombrie, Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an, astfel că a fost sărbătorit în sânul familiei, dar fără tatăl său. Și aceasta deoarece soția lui Cabral, fiica Namiko și băiatul au revenit de curând în țară. Aceștia au fost împreună mai bine de două luni în Republica Dominicană, unde Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Cabral și Andreea Ibacka formează un cuplu foarte frumos și îndrăgit, cei doi cunoscându-se pe platourile de filmare la „Inimă de țigan”. Astfel, trei ani mai târziu, în 2011, cei doi s-au căsătorit iar în prezent sunt părinții a doi copii, Namiko și Tiago.

Tiago, fiul lui Cabral, a împlinit un an

La numai o zi după ce Cabral a împlinit anii, a venit și rândul mezinului familiei să bifeze prima aniversare. Astfel, miercuri, 5 octombrie, fiul Andreei și al lui Cabral Ibacka a împlinit un an. Astfel, Tiago, cel mai mic membru al familiei, a fost în centrul atenției, iar cu ocazia zilei sale de naștere, mama lui a publicat o imagine de-a dreptul emoționantă de la maternitate. Cu această ocazie, soția prezentatorului TV s-a întors în timp, în urmă cu un an, când a devenit mamă pentru a doua oară.

În imaginea publicată pe contul oficial de Facebook, Tiago apare în brațele mamei sale. Andreea Ibacka are zâmbetul până la urechi, într-o mână îl ține pe băiețel, iar în alta are o felie de tort cu cifra unu, pentru vârsta micuțului.

„Azi e ziua mea, fac 1 an!! În seara asta o facem lată, am de gând să beau până cad lat! O rup pe lapte!!!”, e descrierea care apare pe Facebook, în dreptul fotografiei.

Cabral, care nu a sărbătorit alături de familie ziua micuțului, a avut și el un mesaj.

„Na, că mai avem un tort… Leagăn (n.r. – așa îl alintă pe Tiago) a strâns primul set de 365 de zile. ?❤️”, a notat prezentatorul.

Ce mesaj i-a transmis soția lui Cabral, de ziua lui de naștere

După cum aminteam, pe 4 octombrie, Cabral și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind vârsta de 45 de ani. Prezentatorul TV s-a aflat în acest an departe de casă, tocmai în Republica Dominicană pentru a filma emisiunea de la Pro TV „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Deși nu a fost alături de familie și a precizat cât îi este de dor de soția sa, Andreea Ibacka i-a transmis un mesaj emoționant partenerului ei de viață.

„Mare parte din timp nu arăt și nu dansez ca în video, ci țopăi printre activități ca o femeie normală, soție, mamă, ciufulită dimineața, cu sacoșe de cumpărături și copii de gât, îmbrăcată sport, agitată cu plata facturilor, preocupată să găsesc loc de parcare și cu gândul la ce pot să gătesc diseară. Mă rog, lista poate continua, dar ați prins ideea. Însă filmarea aceasta e făcută de EL, prin ochii căruia sunt senzuală, amuzantă, sigură pe mine și puternică. Asta ca să știți ce și cum vi se pare! La mulți ani, iubirică! @cabralibackaTe aștept cu dor acasă, avem atâtea dansuri și alte balete de executat în pereche! Aaa, era să uit: i-am luat rochia aceasta cadou de ziua lui”, i-a transmis Andreea Ibacka lui Cabral, de ziua sa.

Comentarii
Adauga un comentariu