Bursa Barfelor

Timofmuc e vai de capul lui la historie

Publicat: 24 feb. 2021

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu una despre Răzvănel Timofmuc, conseleerul ăla fugit de la gălbejiți la Usereu. De ceva timp, Timofmuc, un fel de profesoraș de historie, a ajuns să predea pe la un seral de prin târg, așa de bun este. Colegii de partid cam râd de el, chiar dacă e proaspăt venit în Usereu. Mai fac glume cu el, îl mai întreabă când a avut loc Revoluția franceză din 1879, când s-a născut Ștefan cel Mare, de ce plouă în jos, de ce casele sunt afară și tot felul curiozități zilnice.

Timofmuc încerca să să pareze aceste răutăți, dar și el știe că nu are nicio legătură cu predatul. Prin târg spune că a ales varianta asta pentru că are multă treabă de când a ajuns consilier local. De fapt, el o cam sugerează cu tot felul de propuneri care nu au nicio finalitate. Babele vor sta atente și vor veni cu detalii în momentul în care apar reclamații de la băeții de la seral. Mulți sunt și cam de o vârstă cu Timofmuc. Nu este exclus să vedem și ceva ciocane la orizont.

 

 

Comentarii
 • Dar voi stiti, panaramelor, cand s-a nascut Stefan cel Mare? De asta v-ati luat dupa altii si publicati articole ori emisiuni cu tenta istorica? Fiindca sunt interesante, papagalilor. iar trafic pe net mai mare inseamna evaziune fiscala mai mare, nu-i asa?

 • Dacă predă la un liceu din oraș, înseamnă că a luat o nota bună la titularizare.
  Posturile de istorie și geografie sunt cele mai puține, te mulțumești și dacă prinzi post la țară.
  Poți fi profesor de nota 10, și degeaba dacă nu sunt posturi disponibile.

 • Joker6 alias timofciuc – concursul a fost public? ca sunt multi care ar participa .
  asa ca taci din gura ca la un concurs pe bune nu cred sa ai vreo sansa .
  ciocu mic ” istoricul lui peste „

 • @Istoric Nu sunt respectivul, sunt tot profesor de istorie și ma chinui an de an cu examenul de titularizare, la fel cum face și subiectul din text. Concursul de titularizare este public, da. Repartizarea catedrelor este publică, la fel. Ne chinuim an de an pentru un post pentru ca sunt ore puține de istorie, și de la anul vor fi și mai puține. Dacă ai ură față de subiect, nu vorbi aiurea și de concursul de titularizare, acolo e totul public, la o simpla căutare poți afla orice, nu sa îmi comentezi aiurea. Aici arăți invidie și ură față de subiectul din text, dar nu vorbi despre titularizare dacă habar nu ai.

Adauga un comentariu