Local

Tineri reţinuţi după ce vindeau engros droguri! Alimentau dealerii cluburilor din Iași

Publicat: 17 aug. 2020
Tineri reţinuţi după ce vindeau engros droguri
Tineri reţinuţi după ce vindeau engros droguri

Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii ieşeni după ce vindeau engros droguri. Se întâmplă în cartierul Tătărași şi se pare că aceştia au fost reţinuţi după un flagrant făcut de oamenii legii. Se pare că tinerii alimentau dealarii care îşi desfăşurau activitatea în cluburile din Iași.

Tineri reţinuţi după ce vindeau engros droguri

Un flagrant care a avut loc vineri, 14 august 2020, avea să descopere o afacere ilegală desfăşurată de doi tineri din Tătărași. Se pare că cei doi vindeau droguri în cantităţi mari. Conform oamenilor legii, tinerii vindeau engros către mulţi dealeri care acţionau pe raza cluburilor din Iaşi.

Vorbim despre Gabriel Pavel în vârstă de 25 de ani şi de Andrei Răzvan Lăzărescu în vârstă de 22 de ani care timp de trei ani făceau echipa. Conform aceloraşi date oferite de autorităţi, Gabriel Pavel se ocupa cu plasarea drogurilor pe piaţa din Iaşi, în timp ce cel de-al doilea aducea drogurile în ţara dar şi intermedia cantităţile vândute.

Iubita lui Gabriel Pavel depozita jocurile

Iubita lui Gabriel Pavel a intrat în ‘business’, aceasta având misiunea de a depozita cantităţile de droguri. Totuşi, pentru a câştiga în plus, de ceva timp, aceasta începuse să îşi planteze drogurile într-o anexă din grădina casei sale.

Poliţiştii Antidrog îi urmărea de ceva timp

Ofiţerii de la Antidrog îi urmărea de ceva timp pe cei trei tineri care devenise o sursă mare de droguri pentru dealerii din Iaşi. După mai multe filaje, cei de la Antidrog au organizat vineri, 14 august 2020, un flagrant. Pavel intenţiona să vândă peste 100 de pastile de exstasy unui dealer dintr-un club din Iaşi. Conform ”pretului pietii”, pastilele urmau a fi vândute cu suma de 4.000 de lei. Tranzacţia trebuia să aibă loc în aproprierea locuinţei lui Pavel, lângă Aeroport.

După efectuarea tranzacţiei, poliţiştii au acţionat în forţă şi au făcut percheziţii în casa lui Pavel, dar şi la iubita acestuia. Totuşi, oamenii legii au percheziţionat şi casa lui Lăzărescu situată tot în Tătărași, într-un bloc din cartier.

După efectuarea percheziţiilor, oamenii legii au găsit peste 150 de pastile de MDMA, considerat un drog de mare risc, iar la iubita acestuia, ofiţerii Antidrog au găsit o cultură de canabis. Au mai fost găsiţi sume de bani proveniţi din vânzarea în ziua respectivă a mai multor cantităţi de droguri.

În concluzie, sâmbăta 15 august 2020, judecătorii au decis că tinerii trebuie să stea 30 de zile după gratii. Sunt cercetaţi pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.

Comentarii
  • Ce mai sugeț pula la autorități ca să primiți și voi niste informații care le umflați să de-a bine în poză . Nici măcar nu știți ce vorbiți panaramelor . Muri-v-ar familia de Guvid mâncătorilor de cacat!

  • In atentia lui George Cristian, un mancator de cacat, care se ascunde dupa un pseudonim si publica informatii ce nu sant verificate. Bai, panaram-o, ai verificat informatia cel putin din dou surse, sa vezi daca se confirma datele ? Daca a-i fi un jurnalist cu sange in pula, ti-ai asuma acest articol si a-i avea curajul sa-ti spui numele corect ! Sa stii ca nimic nu ramane neplatit pe lumea asta, toate se platesc la timpul lor !

Adauga un comentariu