Prima pagină » Lifestyle » Ținute pentru iarnă pornind de la o rochie din mătase naturală. Arată șic și îți vor ține de cald

Ținute pentru iarnă pornind de la o rochie din mătase naturală. Arată șic și îți vor ține de cald

29 nov. 2023, 09:47,
BZI.ro, în Lifestyle

Da, poți purta rochii din mătase naturală și iarna. Dacă există o tendință retro care a rezistat în timp, aceasta este rochia de mătase. Cu obsesia continuă pentru moda anilor ’90, rochia din mătase a fost readusă în prim-plan în toată splendoarea ei satinată, nemafiind doar o tendință, ci o piesă devenită clasică.

Cum poți purta rochiile din mătase naturală iarna

Oamenii oscilează între dorința de confort și dorința de a se îmbracă frumos. Rochiile de matase îndeplinesc ambele condiții. Sunt suficient de confortabile, dar și suficient de elegante pentru o ieșire în oraș. Această piesă versatilă din garderobă poate fi accesorizată pentru a fi mai elegantă sau mai casual, pentru zi sau pentru o întâlnire de seară, și, în timp ce poate părea că nu este o alegere potrivită pentru vremea rece, cu puțină infromare rapidă despre cum să porți o rochie de mătase în timpul iernii, vei vedea că este, de fapt, o alegere solidă și pentru vremea rece.

Totul se reduce la straturi, straturi și mai multe straturi. Indiferent dacă o porți peste un top cu mâneci lungi, sub un pulover sau un cardigan gros, cu blugi, colanți, sau acoperită cu o jachetă de piele sau un palton, cheia pentru o ținuta de iarnă compusă dintr-o rochie de mătase este să adaugi alte piese până când atingi un confort maxim. Chiar dacă nu este cea mai minimalistă abordare a acestei piese, îți permite să o personalizezi în funcție de stilul personal, fie că este feminin, glamour, sportiv sau grunge. Și, poate cel mai important, nu îți va fi frig. Continuă să citești pentru a descoperi câteva idei care să te inspire în compunerea ținutelor de iarnă, pornind de la o rochie de mătase naturală.

Haine groase care arată superb cu această piesă vestimentară

Pentru un aspect în tonuri ale aceleiași culori, o alegere foarte șic este să asortezi un sacou structurat și o curea într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât rochia ta. Straturile îți vor ține de cald, și în plus vor adăugă dimensiune ținutei tale de iarnă.

Un pulover larg conferă ținutei un aer casual și este totodată și confortabil. Cu o pereche de cizme peste genunchi, devine o ținută atemporală pentru vremea rece. Un guler rulat oversized elimină necesitatea unui șal și ține de cald, creând în același timp un contrast șic cu rochia de mătase care iese în evidență dedesubt.

Dacă a existat vreodată un moment potrivit să încerci trendul de a purta rochii cu pantaloni, acesta este momentul, mai ales dacă moda din anii 2000 este pe placul tău. Există ceva atât de relaxat în a purta o rochie subțire cu imprimeu peste un pulover negru mulat și cu blugi, de parcă ai fi deja îmbrăcată și pregătită să ieși, însă apoi ai decis să arunci rochia pe tine în ultimul moment.

Nimic nu conferă mai rapid senzația de căldură unei ținute decât o piesă din catifea. Este combinația perfectă care îți ține de cald, și în același timp îți conferă și un aer luxos. Încearcă o nuanță interesantă inspirată de pietrele prețioase, sau un model unic de mânecă pentru o ținută cu adevărat specială. Un top într-o nuanță profundă este perfect pentru seară atunci când rochia ta neagră preferată nu este suficientă pe cont propriu.

A purta o ținută monocromă neagră este o opțiune în care mulți se simt confortabil pe parcursul iernii, însă incluzând un mix de texturi și straturi îți va scoate ținuta monocromă din anonimat. Începe cu o rochie de mătase neagră de lungime medie, adaugă un cardigan lung tricotat și o jachetă bomber din lână deasupra, și colanți și cizme până la genunchi în partea de jos. Cu cât sunt mai multe straturi, cu atât mai bine, important este să te asiguri că toate piesele sunt negre, inclusive rochia din mătase naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024