Magazin

Tipuri de brazi artificiali în tendințele de Crăciun din acest an

Publicat: 20 nov. 2020

Astăzi, din ce în ce mai mult, oamenii sunt interesați de brazi artificiali de Crăciun. În mediul online pot fi găsiți brazi naturali și brazi artificiali de Crăciun la prețuri ce depind de complexitatea fiecărui model în parte. Majoritatea brazilor artificiali diferă prin formă, material și înălțime. Cele mai populare materiale la brazii artificiali de Crăciun sunt cele de tip PVC, dar se folosesc, mai nou, și modele de brazi tip PE cu ace tridimensionale.

În ceea ce privește forma, există brazi conici, brazi artificiali mari și voluminoși, brazi artificiali subțiri. Unele modele din ofertele de brad de Crăciun au caracteristici speciale, cu ace astfel realizate care le oferă un look aparte, natural, mai ales când sunt privite de aproape. Acum cumpărătorii pot beneficia de promoții avantajoase la brazi de Crăciun, este perioada când se comercializează brazi artificiali ieftini online și brazi artificial Black Friday. Ofertele includ și un cupon de reducere în valoare de 50 RON, ce are codul „CADOU50”, valabil fiind doar la comenzi minime de 600 RON. Există și varianta de a închiria un brad de Crăciun gata împodobit, online.

Pe Internet sunt tot felul de brazi ieftini online, ca de exemplu: brad artificial 180 cm, brad artificial 210 cm, brad artificial 240 cm. Asemenea modele de brazi Crăciun arată grozav, mai ales că sunt și somptuoși, înalți și mari, plinătatea lor este creată de numeroasele crenguțe pline de ace 2D, dar și de forma conică și aspectul bogat atât la bază cât și spre vârf.

Se pot cumpăra online și brazi artificiali de lux, care sunt de un verde închis și au vârfurile albe ce par acoperite de zăpadă. Acești brazi de lux, cu instalații de tip LED, sunt atât de frumoși încât creează cu siguranță o atmosferă festivă și o notă de iarnă, de Crăciun. Deși schema de culori tradițională include roșu și auriu, totuși la acești brazi artificiali de Crăciun ar merge mult mai bine o mulțime de ornamente albe, lucioase, care prin simplitatea lor oferă o eleganță aparte. Se pot folosi și decorațiuni în stil antic, din sticlă sau cu accente aurii, care amintesc de subtilitatea și rafinamentul designului în stil francez.

Unii oameni însă optează tot pentru brazi naturali, pentru a avea miros plăcut în casă. Pentru a satisface cererea ridicată de brazi de Crăciun, există plantații de brazi, în care copacii sunt crescuți astfel încât să fie cu un aspect cât mai uniform. Se spune că aceștia nu sunt ecologici, pentru că la creșterea lor se folosesc erbicide, pesticide și îngrășăminte, ce fac rău mediului și de asemenea oamenilor (aducând toxine în case). În concluzie, o alternativă bună ar fi desigur brazii artificiali online, care oferă câteva avantaje clare:

  • Sunt realizați din materiale de calitate, hipoalergenice
  • Pot fi din materiale ecologice, fără formaldehidă sau alți compuși toxici
  • Aspectul lor este foarte elegant, în plus se aseamănă destul de mult cu brazii naturali
  • Nu se dărâmă, au suport din metal, foarte stabil și rezistent, inclus în preț
  • Nu trebuie udați, nu le cad acele și deci nu necesită îngrijiri speciale ca brazii naturali (la care crengile se pot usca, iar acele vor ajunge pe covorul sau pardoseala din cameră)
  • Au o durabilitatea de 5-10 ani
  • Nu mai ai nevoie să cumperi un brad de Crăciun în fiecare an.

În cazul bradului natural în ghiveci este posibil ca rădăcinile acestuia să fie scurtate, iar asta face ca bradul să nu supraviețuiască prea mult timp, probabil se va usca imediat după Anul Nou. În plus, el trebuie ținut într-un loc răcoros, îi place aerul ventilat și apa. O soluție ar fi să fie plantat în grădina casei, poate astfel cresc șansele ca el să se dezvolte frumos, ca un brad aflat în mediul natural.

Având în vedere aceste aspecte, am putea spune că cea mai bună alegere rămâne totuși bradul artificial care are o structură stabilă, care atunci când este împodobit va avea un aspect festiv exact așa cum ar fi potrivit de Crăciun. Un brad înalt, care are coroana bogată, este o încântare pe ochi, mai ales atunci când va străluci datorită instalației cu LED-uri colorate.

Bradul poate fi și un cadou perfect pentru cei din familie sau pentru prieteni, iar dacă ținem cont și de reducerile de acum, am putea spune că nu este un cadou costisitor. În aceste luni reducerile sunt și de 30% la aproape toate variantele de brazi de Crăciun online.

Adauga un comentariu