Actualitate

Titus Antonescu și soția lui Nosfe, eliminați de la „Chefi la cuțite”. Ce mesaj a transmis tânărul

Publicat: 30 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Titus Antonescu și soția lui Nosfe eliminați de la Chefi la cuțite. Ce mesaj a transmis tânărul
Titus Antonescu este fericit că a făcut parte din sezonul 10 de la „Chefi la cuțite”

Titus Antonescu, concurentul care a fost în toate cele trei echipe, și soția lui Nosfe, au fost eliminați de la „Chefi la cuțite”, înainte de semifinale. Cu toate acestea, tânărul se declară fericit că a luat parte la acest show culinar, unde a avut multe de învățat. Mai mult, Titus Antonescu este și angajat al producției „Chefi la cuțite”, el ocupându-se de partea de styling și imagine.

La începutul acestei săptămâni, Titus Antonescu și Lady Nosfe au fost eliminați de la „Chefi la cuțite”, chiar înainte de semifinale. Cei doi au obținut cele mai mici punctaje la proba individuală. La scurt timp de la eliminare, tânărul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Pentru Titus Antonescu, concurentul care a fost în toate cele trei echipe, drumul în show-ul culinar s-a încheiat. De asemenea, și Mădălina Crețan, soția regretatului artist Nosfe, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a părăsit emisiunea, tot înainte de semfinale.

Cei doi și-au luat rămas bun de la colegi, dar și de la cei trei jurați și au transmis câte un mesaj emoționant despre tot ce a însemnat această competiție. La scurt timp de la eliminare, Titus a mai scris câteva rânduri și pe contul său de socializare.

Titus Antonescu și soția lui Nosfe, eliminați de la „Chefi la cuțite”

Titus Antonescu este fericit că a făcut parte din sezonul 10 de la „Chefi la cuțite” și că a avut atât de multe lucruri de învățat. De asemenea, tânărul a legat mai multe prietenii în emisiune, iar una dintre persoanele cu care va ține legătura este Lady Nosfe. Totodată, el le-a promis urmăritorilor că o să revină cât de curând cu noi proiecte.

„Gata! S-a terminat și capitolul acesta. Din păcate parcursul meu se termină aici, în ultimul battle, dar din fericire plec cel mai mândru și mult mai departe decât m-aș fi așteptat să ajung.

Am venit la @chefilacutite cu desert, am plecat cu desert.

Și bonus! Mă bucur că nu plec singur! Am plecat de mânuță cu @sotiedeartist! Pe tine te iubesc cel mai mult de aici… și, de bine, de rău, plecăm amândoi cu capul sus și cu mâncare foarte bună… știm noi! Mulțumesc mult @chefilacutite pentru cea mai frumoasă experiență din viața mea și mai ales mulțumesc tuturor oamenilor care m-au susținut pe tot parcursul emisiunii! Sunteți minunați și promit că nu e gata! Revin… vă iubesc❤️”, a scris Titus Antonescu pe contul său de socializare.

Titus Antonescu, angajat la „Chefi la cuțite”

Pe lângă pasiunea pentru bucătărie, Titus are și o înclinație către frumos și artă. Astfel, producția „Chefi la cuțite” a decis să-l angajeze pe tânăr pentru partea de styling.

„Fac partea de styling, imagine, costumele, cum arată chefii pe sticlă, să nu arate rău, cum arată concurenții, tunicile. Eu îi îmbrac pe concurenți, dar tunicile sunt făcute la croitorie, nu știu să cos. Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul emisiunii”, a mai spus Titus Antonescu.

Adauga un comentariu