Magazin

Toata lumea s-a intrebat ce ocupatie are Narcisa Guta, iar acum… s-a aflat! Nimeni nu se astepta la asta! Are o noua meserie… Oamenilor nu le vine sa creada cine munceste alaturi de ei! Uite cu ce se ocupa

Publicat: 16 oct. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Toata lumea s-a intrebat ce ocupatie are Narcisa Guta iar acum s-a aflat Nimeni nu se astepta la asta Are o noua meserie Oamenilor nu le vine sa creada cine munceste alaturi de ei Uite cu ce se ocupa
1
Narcisa Guta este disciplinata. Dupa ce a fost condamnata la efectuarea a 120 de zile de munca in folosul comunitatii, in urma scandalului monstru cu „Beyonce de Romania”, „actrita principala” a fost filmata de CANCAN.RO iesind de la atelierul in care isi ispaseste pedeapsa.
Narcisa Guta munceste cu sarguinta la atelierul FPSC Bucuresti (Fundatia pentru Promovarea Sanctiunilor Comunitare – Ateliere de munca in folosul comunitatii) de pe Soseaua Giurgiului. Fosta iubita a lui Nicolae Guta a iesit de pe poarta atelierului chiar la ora 16.30, atunci cand se termina programul, semn ca nu a fentat deloc treaba pe care o avea de facut.
Narcisa a venit cu Mercedes-ul sau clasa S la atelierul din incinta service-ului Ciclop si, din pricina spatiului ingust de acolo, a avut ceva de furca pana sa paraseasca incinta. Evitand sa dea cu spatele in acel loc ingust, Narcisa a fost nevoita sa faca mai multe manevre pentru a scoate Mercedes-ul de unde il parcase.
Cum a ajuns Narcisa dupa gratii
Narcisa Guta a fost condamnata la 120 de zile de munca in folosul comunitatii in urma scandalului monstru pe care l-a avut cu Madalina Dumitru, cunoscuta drept „Beyonce de Romania”. In 2014, Narcisa a atacat-o pe „Beyonce de Romania” in casa acesteia, fiind foarte enervata de anumite SMS-uri pe care cea din urma i le-a trimis. Beyonce de Romania a iesit destul de „sifonata” in urma confruntarii cu Narcisa. In urma acestui scandal, Narcisa Guta a si petrecut patru zile in arest.
Condamnata initial la patru ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru bataia pe care i-a aplicat-o lui Beyonce de Romania, Narcisa Guta a avut, in toamna anului trecut, parte de o sentinta mai blanda, de trei ani de inchisoare cu suspendare.
„Desfiinteaza in parte sentinta apelata si in fond rejudecand: In baza art. 16 lit.g Cpp inceteaza procesul penal pornit la plangerea prealabila a persoanei vatamate … pentru savarsirea infractiunii prev. de art.193 alin.2 Cod penal ca urmare a retragerii plangerii penale. Inlatura dispozitiile privind retinerea disp. art.38-39 Cp inclusiv sporul de 2 luni inchisoare aplicat prin sentinta apelata. In baza art.234 alin.1 lit.a si f Cp condamna inculpata Balaban Narcisa la pedeapsa de trei ani inchisoare”, se arata in ultima sentinta a magistratilor in acest caz.
Narcisa a fost obligata sa efectueze si aceste 120 de zile de munca in folosul comunitatii, pe care le onoreaza cu seriozitate.
Beyonce de Romania a iertat-o pe Narcisa dupa acel episod. Dupa prima condamnare, Beyonce a sustinut ca pedeapsa Narcisei a fost prea aspra. „Ar fi trebuit sa primeasca cu suspendare sau munca in folosul comunitatii. Eu am iertat-o”, declara Beyonce de Romania la un post TV.
Narcisa a avut un scandal monstru si cu Nicolae Guta
Narcisa a fost implicata intr-un scandal de proportii si cu Nicolae Guta, manelistul cu care are un baietel, pe Alberto. Cei doi s-au certat foarte dur la telefon, iar Narcisa a acuzat ca Nicolae Guta a obligat-o sa paraseasca apartamentul in care statea cu fiul ei.
„Exista o anumita persoana in viata lui si din acest motiv ne obliga sa plecam. Nu vreau sa-i pronunt numele. A venit aici, de foarte mult timp ne streseaza sa plecam. Il voi transfera in provincie, la Focsani. Imi pare rau ca scot copilul de la scoala. El este un copil bun si talentat, dar nu mai putem sa stam aici. Nu mai conteaza ca plecam, dar e important sa fim bine. Acum sunt in depresie”, se plangea Narcisa Guta la TV.
Ulterior Narcisa si Nicolae Guta au avut o confruntare telefonica, difuzata in direct la Kanal D. „Nu ma intereseaza. Crezi ca pe mine ma intereseaza de tine sau de copil? Du-te la puscarie, ca acolo ti-e locul. Stai ca nu-ti mai raspund la telefon deloc. Tu crezi ca comanzi pe buzunarul meu? Asa se pleaca, in puterea noptii, cu copil dupa tine?”, i-a spus Nicolae Guta Narcisei, inchizandu-i si telefonul in nas.
Sursa: cancan.ro
Adauga un comentariu