Sport

Top 3 salarii din Liga 1! Un jucător de la FCSB câștigă cu 20.000 de euro mai mult decât Chipciu!

Publicat: 22 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Top 3 salarii din Liga 1 Un jucător de la FCSB câștigă cu 20.000 de euro mai mult decât Chipciu

CFR a dat lovitura iernii pe piața transferurilor. Ardelenii au reușit să-l aducă pe Alexandru Chipciu și l-au ademenit pe acesta cu un salariu de 30.000 de euro pe lună. Totuși, mijlocașul nu este cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1. Adi Popa câștigă 50.000 de euro pe lună la FCSB.

În topul salariilor din Liga 1, podiumul este completat de Cristi Manea, care și el, ca și Chipciu, încasează 30.000 de euro pe lună. Dacă la fostul jucător de la Anderlecht salariul este plătit integral de campioana României, la Popa și la Manea lucrurile stau cu totul altfel.
Gigi Becali plătește doar o parte din salariile celor doi. Popa și Manea sunt împrumutați de la Reading și Apollon Limassol, iar cea mai mare parte din salariu este suportată de cluburile de care aparțin.

Top 3 salarii din Liga 1

Adi Popa – 50.000 de euro
Cristi Manea – 30.000 de euro
Alexandru Chipciu – 30.000 de euro

Gigi Becali vrea să scape de Adi Popa și Cristi Manea

Atât Popa, cât și Manea sunt jucători împrumutați și este greu de crezut că Gigi Becali se va răzgândi și-i va păstra la echipă, mai ales că pentru jucătorul de 22 de ani ar trebui să achite peste două milioane de euro.
Totuși, dacă renunța în acest moment la tânărul internațional, Vintilă ar fi rămas doar cu Valentin Crețu ca soluție pentru postul de fundaș dreapta, iar în cazul în care acesta s-ar accidenta sau ar fi suspendat, tehnicianul ar trebui să improvizeze.
În ceea ce-l privește pe Adi Popa, acesta este împrumutat de Reading până la finalul sezonului și, chiar dacă are șanse foarte mici să joace la FCSB, e greu de crezut că va pleca în această iarnă, ținând cont de faptul că salariul său este unul foarte mare. în vară, Popa devine liber de contract și va putea semna cu orice echipă.

Adauga un comentariu