BZI LIVE

LIVE VIDEO – Top-analiză legată de sistemul sanitar și marile probleme ale acestuia, la BZI LIVE alături de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședinte Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților

Publicat: 29 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 30 ianuarie 2024 (via Zoom), cu începere de la ora 14.30 este programată o nouă analiză de top legată de sistemul sanitar și marile probleme ale acestuia alături de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședinte Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților! Alături de acesta vor fi abordate subiectele: 1. Scandalul Pfizer și solicitarea ca România să plătească 550 milioane Euro!; 2. Problema eliberării de antibiotice, fără rețetă in farmacii!; 3. România, pe primul loc la decese chiar daca sunt situații prevenibile și tratabile!; 4. Grava problema a lipsei medicilor de familie, în mediul rural și al cabinetelor medicale din școli!; 5. Problema deblocării posturilor, în sistemul public de sănătate și lipsa de medici în ATI!; . Creșterea alarmantă a consumului de droguri, printre copii! Ce poate face Ministerul Sănătății?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu