BZI LIVE

LIVE VIDEO – TOP EXCLUSIV în Studioul BZI LIVE despre scandalul de corupţie, din lumea culturală, care a zguduit întreaga Românie! Invitat este Marius Aftaragaci, liderul angajaţilor din Opera Naţională Română Iaşi şi a sindicatului ARTIS Moldova – FOTO

Publicat: 04 mart. 2021

Ediţie TOP EXCLUSIV în Studioul BZI LIVE vineri, 5 martie 2021, ora 15.00 despre scandalul de corupţie, din lumea culturală, care a zguduit întreaga Românie! Invitat este artistul instrumentist Marius Aftaragaci, liderul angajaţilor din Opera Naţională Romana Iaşi (ONRI) şi a sindicatului ARTIS Moldova. Alături de acesta vor fi abordate elemente ce ţin de rolul unui sindicat într-o instituţie publică, lupta împotriva abuzurilor managerilor acestora, presiunile pentru că „vocea” angajaţilor în a-şi cere drepturile să nu se „aud`”.

De asemenea, în prim-plan va fi şi anchetă de proporţii a DIICOT ce o vizeaz` pe balerină Beatrice Rancea, managerul suspendat de la ONRI în urma unor acuzaţii de fraud` ce ating suma de 5 milioane euro.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu