Scena artistica din Romania

Tora Vasilescu îi răspunde Rodicăi Popescu Bitănescu. “A zis că sunt «tunată». Ce înseamnă asta?”

Publicat: 23 iun. 2021
Tora Vasilescu si Rodica Popescu Bitanescu
Două distinse doamne ale cinematografiei își transmit mesaje nevinovate, dar acide, prin intermediul emisiunilor TV: Tora Vasilescu îi răspunde Rodicăi Popescu Bitănescu

Tora Vasilescu îi răspunde Rodicăi Popescu Bitănescu după ce, într-o emisiune televizată, ar fi spus despre ea că este tunată. Filmată în colțul ei de Rai din Buftea, actrița a vorbit fară inhibiții despre profesie, familie, dar și despre experiența COVID.

Cu o carieră de peste 45 de ani în  în care a jucat în filme, seriale și spectacole de teatru, actrița a adunat multe poveşti, pe care le-a spus în emisiunea Irinei Păcurariu, „Rețeaua de idoli”.

Tora Vasilescu îi răspunde Rodicăi Popescu Bitănescu

Printre multele întrebări la care a răspuns a vorbit și despre felul în care își menține tonusul și frumusețea. Aici însă, a vrut să lămurească un aspect și anume că nu și-a făcut operații estetice sau alte injectări.

„Așa cum a spus colega mea, Rodica Bitănescu Popescu (82 de ani), care îmi e dragă, și o sărut, că sunt «tunată». Am căutat și eu să văd ce înseamnă și n-am înțeles ce înseamnă «tunată», pentru că eu nu sunt «tunată». Trendul așa este, toată lumea se injectează, își face operații, eu vreau să rămân model pentru cum arată un om original. Într-adevăr, suferim când vezi în oglindă că îți era prietenă, iar acum nu prea îți mai e prietenă întotdeauna. Ce? Trebuie să am fața aia, parcă e un balon care s-a umflat! Și după puțin timp mai pierde aer, mai pierde aer”, a povestit actrița la emisiunea de la TVR 2.

Tora Vasilescu, despre nemulțumirile din viața ei

La împlinirea vârstei de 70 de ani, Tora Vasilescu a demontat și atunci operațiile estetice și tendința femeilor de a se „tuna”.

„Of, Doamne. Să știți că am și eu nemulțumirile mele, că fiecare. Dar n-aș vrea să apelez la operațiile astea estetice. Să întru în aura feței, se modifică totul. Mă uit cu tristețe la televizor, e o modă acum a tinerilor să-și implanteze grăsime în pomeți, care mai târziu cade spre gură, arată fetele umflate, aproape că trebuie să-și facă poză la buletin, că nu le mai recunoști. Și nimeni nu le spune.

Domne, eu eram studentă când profesoara mea, Eugenia Popovici, actriță excepțională, cu instinct artistic excepțional, spunea „actrițele de la Teatrul Național” care au făcut operații estetice, niciuna nu a mai fost luată în film. Deci ecranul și mai ales televizorul, cât sunt de mari acum, amplifică toată fața asta umflată și neadevărată, parcă sunt mutanți. Dar nu are lumea curaj să le spună, poate ar fi un ajutor pentru că devin dependente de aceste operații estetice. Și din ce în ce mai rău arată. Doamne ferește, sunt atâtea bacterii cu care se pot infecta”, a declarat Tora Vasilescu pentru Click!.

Actriţa Tora Vasilescu a vorbit despre cum a luat COVID

Tora Vasilescu susţine că făcut tot ce a putut pentru a se proteja de COVID. Cu toate acestea însă, atât ea cât şi soţul ei au ajuns să cotracteze virusul.

„Am luat coronavirusul de la soțul meu, deși ne-am protejat cum am putut mai bine. Dar soțul meu s-a dus la un prieten să bea o cafea, a cărui soție era răcită, iar noaptea a făcut temperatură de 38. Am sunat la medic, i-am dat pastile, i-am dus mâncare la ușă, dar nu știu cum, după trei zile l-am luat și ei, deși eu m-am simțit bine”, spunea la acea vreme actriţa.

Adauga un comentariu