Horoscop

Tot ce vrei să știi despre zodia Pești. 10 motive s-o iubești

Publicat: 13 oct. 2020
imagine cu zodia Pesti
Știai că... nativii Pești au aventura în sânge?

Tot ce vrei să ştii despre zodia Peşti găseşti în acest articol. Vorbim despre nativii horoscopului care îşi serbează ziua de naştere în perioada 20 februarie-20 martie. Ce au inedit este personalitatea lor. De ce? Pentru că, în afară de trăsăturile proprii, Peştii înglobează trăsături şi de la celelalte 11 semne zodiacale.

Caracteristi pe scurt despre zodia Peşti:

  • element zodiac: apă
  • parte a corpului: labele picioarelor
  • domiciliu astrologic: Jupiter / Neptun
  • detriment: Mercur
  • exaltaţie: Venus
  • cădere (astrologie): posibil Mercur.

10 motive să cunoşti pe cineva născut în zodia Peşti

1. Empatic

Nativii Peşti sunt capabili să preia sentimentele celorlalţi şi să le trăiască intens şi ei. Poate că nu dă tot timpul sfaturi, dar e în stare să simtă ce simţi tu, astfel că e des căutat pentru a da sfaturi ori pentru a fi umărul pe care se plânge cineva.

2. Intuitiv

Fără să arate, îşi dau seama de motivele sau intenţiile ascunse ale omului de alături. Au un al şaselea simţ cu care depistează oamenii rău intenţionaţi. Vrei să vezi cu adevărat ce planuri are partenerul de afaceri cu tine? Cere sfatul unui nativ Peşti.

3. Comod

E popular în grupul lui pentru că se mulţumeşte cu puţin şi nu face pretenţii. Dimpotrivă, se pliază pe tendinţe, iar acest lucru conferă atmosferei şi o stare de calm. Chiar și așa, pare sensibil la exterior, dar este o persoană puternică pe interior.

4. Loial

Nu accepta sub nici o formă trădarea şi o urăşte la maxim. Nu contează că vorbim despre o relaţie romantică, de prietenie ori de afaceri, Peştii sunt devotaţi şi se ţin la distanţă de cei cu intenţii ascunse. Echinocțiul de toamnă 2020 îl va ajuta să-și vindece rănile din trecut.

5. Creativ

Deşi nu crede în puterile lui, nativul Peşti are o creativitate extraordinară, iar dacă şi-ar pune mintea la contribuţie, ar realiza ceva măreţ. Ideile nebuneşti îi sunt specifice.

6. Aventuros

Poate că nu te aşteptai să afli despre zodia Peşti că e aventuroasa. Ei bine, nativilor le place să testeze, să vadă lumea, să călătorească. Surpriză perfectă pentru un nativ Peşti este să-i oferi o călătorie spontană.

7. Pacifist

Nu îi plac conflictele şi atmosfera tensionată. Nu îi plac nici luptele şi nu-şi caută argumente. Preferă să cedeze, pentru că orice conflict să se aplaneze. În acelaşi timp, dacă ceva nu merge bine, îşi dă silinţa să repare. De aceea, îl vei auzi cerându-şi iertare de fiecare dată când a greşit.

8. Romantic

Îi place să facă mici surprize persoanei dragi. Îi place, de asemenea, să ştie că omul iubit îi simte afecţiunea. Ideal este ca şi el să aibă parte de surprize plăcute.

9. Generos

Nu au nici o problemă din a da din avutul lor celor din jur. Chiar dacă, poate, nu stau financiar excelent, ei sunt generoşi. Ajuta fără să aştepte să fie ajutaţi.

10. Adaptabil

Se adaptează foarte uşor oricărei situaţii. Întrucât au empatie, pot găsi subiect comun de discuţie cu oameni din mai multe categorii sociale.

Adauga un comentariu