Cancan

Totul despre Cucu de la Noaptea Târziu: Vârstă, studii, carieră, nume real

Publicat: 19 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Totul despre Cucu de la Noaptea Târziu Vârstă studii carieră nume real
Cucu, pe numele său real Horațiu Cuc are 28 de ani și s-a născut în satul Topa de Criș, din județul Bihor.

Nu multă lume știe, dar Cucu este unul dintre membrii trupei Noaptea Târziu. Din aceasta fac parte Cuza și Emi, concurenți ai emisiunii Asia Express.

Cucu a devenit cunoscut, după ce, împreună cu cei doi colegi ai săi, Cuza și Emi, au lansat proiectul Noaptea Târziu. Piesele-parodie au făcut senzație pe YouTube, fapt ce i-a propulsat pe cei trei pe culmile succesului. Lucrul care i-a ajutat în demersul lor este că sunt cei mai buni prieteni. Dacă despre Cuza și Emi s-a tot discutat de la începera noului sezon Asia Express, a venit și timpul lui Cucu. Ce vârstă are, ce a studiat și, mai ales, care este numele său real, veți afla din rândurile următoare.

trupa noaptea tarziu

Cine este Cucu de la Noaptea Târziu?

Cucu, pe numele său real Horațiu Cuc are 28 de ani și s-a născut în satul Topa de Criș, din județul Bihor. El a studiat la Facultatea de Litere, secția de Limbi Străine și este pasionat de comedie și muzică. Acest lucru l-a determinat să se alăture proiectului Noaptea Târziu.

Trupa formată în urmă cu mai mult de șapte ani de Cucu, Emi și Cuza are la bază subiecte diverse, printre care stereotipurile sociale, terminarea facultății și a liceului, dar și infidelităție din cuplu.

De asemenea, pe canalul lor de YouTube mai puteți întâlni și o secțiune de vlogging, dar și scenete savuroase, pline de haz.

„La început a fost destul de urât, am avut 7 like-uri și 7 dislike-uri, ne-am pus să dormim am zis că îl ștergem mâine, că ne facem de râs, dar dimineață când m-am trezit am început să primesc mesaje și am zis că o să continuăm cu Noaptea târziu”, declara Cucu în urmă cu mai mult timp despre proiectul celor trei băieți, potrivit viva.ro.

Cuza de la Noaptea Târziu: „Noi ne-am apucat de proiectul ăsta pentru a avea mai mult succes la fete”

În urmă cu câțiva ani, și Cuza a oferit câteva declarații privind trupa Noaptea Târziu:

„Dacă ştiam că o să avem atâta succes, poate că ne gândeam la alt nume. Dar şi pe noi succesul ne-a luat prin surprindere. Adevărul e că noi ne-am apucat de proiectul ăsta pentru a fi cunoscuţi la noi în facultate, pentru a avea mai mult succes la fete, nu ne gândeam să fim formatori de opinie, sau ceva.

Abia apoi, odată cu notorietatea, am realizat că trebuie să fim mult mai responsabili, iar celebritatea vine la pachet şi cu o serie de obligaţii’, spunea Cuza, potrivit sursei citată mai sus.

Numele trupei a fost inspirat din perioada în care erau studenți și filmau doar noaptea. Pe canalul lor de YouTube au strâns milioane de urmăritori.

Cuza și Emi fac echipă în noul sezon Asia Express

Cuza și Emi, ceilalți doi membri ai trupei Noaptea Târziu au plecat în aventura vieții lor. Cu ghiozdanele în spate, ei fac față multor provocări, care mai de care mai antrenante.

Înainte de a pleca în Asia Express alături de Emi, Cuza s-a arătat extrem entuziasmat de această experiență. El spus amuzat că, dacă se va înțelege cu Emi pe parcursul competiției, îl va cere de „prietenul meu cel mai bun”.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express.

 

emi și cuza la asia express

Adauga un comentariu