BZI LIVE

LIVE VIDEO – Totul despre marile capturi de țigări de contrabandă! La BZI LIVE vine Dănuț Bolohan, director general Direcția Regională Vamală Iași, cu informații privind evoluția capturilor de produse cu accize mari, precum țigările, alcoolul sau combustibilii – FOTO

Publicat: 19 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, ora 13:00, în studioul BZI LIVE, invitatul Roxanei Caraiman va fi Dănuț Bolohan, director general Direcția Regională Vamală Iași, pentru a discuta despre fenomenul privind contrabanda cu diverse bunuri sau mărfuri la nivelul regiunii noastre, produse precum tutunul și alcoolul.

Discuția va viza aspecte ce țin de marile capturi făcute la vamă, modul de operare al infractorilor, zonele unde contrabanda este mai intensă și utilitatea scannerelor din punctele vamale.

Contrabanda a fost inclusă în Strategia Națională de Apărare a țării 2020-2024 și apare în premieră în acest document ca o amenințare la adresa securității naționale, fiind alăturată infracțiunilor precum evaziunea fiscală, spălarea de bani şi contrafacerea mărfurilor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu